NOVI TREND U HOLLYWOODU

PENNY IZ 'TEORIJE VELIKOG PRASKA' OTKRILA TAJNU DOBROG BRAKA, SVI SU OSTALI ZABEZEKNUTI 'Što se čudite, pa to odlično funkcionira!'

 
 Profimedia, Planet

Kaley Cuoco otkrila je da ona i suprug Karl Cook ne žive zajedno. Penny iz 'Teorije velikog praska' udala se prije više od godinu dana, a svoj brak opisuje kao nekonvencionalan.

"Gradimo svoju kuću iz snova i jednom ćemo biti pod istim krovom, zauvijek", rekla je 33-godišnjakinja za Independent.

Pojasnila je da sa svojim odabranikom ne provodi svaki dan i smatra da je to važno jer njima odlično funkcionira. On živi u svom domu s djecom iz prvog braka, a ona u svom.

View this post on Instagram

Mine on Sunday’s

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Kaley je to drugi brak, a prvi joj je završio vrlo traumatično. Tenisač Ryan Sweeting stalno tulumario i bio je ovisan o tabletama protiv bolova.

Nakon što je podnijela zahtjev za razvod, zatražio je vrtoglavu alimentaciju. Na kraju je iz braka izišao u plusu jer mu je dala 165 tisuća dolara 'odštete', platila mu je troškove dvojice privatnih trenera u iznosu od 195 tisuća dolara te je smio zadržati sve darove.

Nedavno je i Gwyneth Paltrow priznala da ne živi sa suprugom Bradom Falchukom. Svatko od njih ima svoju kuću, a zajedno provode četiri noći u tjednu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:31