NASTUP U ZAGREBU

Peđa Jovanović oduševio i rasplesao publiku u Lisinskom: ‘Hvala vam što ste mi ispunili životnu želju‘

Za dobru atmosferu pobrinuli su se i gosti, popularni glazbenici Ina Gardijan i Mirza Selimović

Peđa Jovanović

 Extra FM

Peđa Jovanović doista je priredio spektakl u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Da je emotivni pjevač svojim pjesmama, ali i brojnim obradama osvojio srca publike širom regije, potvrdio je i svojim prvim nastupom sinoć u Zagrebu.

- Meni je oduvijek bila želja, životni san zapjevati upravo ovdje u Lisinskom, hvala vam od srca što ste mi tu želju ispunili. I evo, znači ne jedan, nego tri Lisinska, presretan sam. Zaista mi je to bio san od malih nogu. Kako moja pjesma kaže – ‘Ne zna želja što je nemoguće‘…, rekao je Jovanović.

Nemoguće je bilo sinoć biti na koncertu, a ne zapjevati i zaplesati. Nekoliko puta je Peđa tokom obraćanja publici ponovio: "Ja sam pretpostavljao da će biti dobro, ali ovo je stvarno iznad svih mojih očekivanja."

Za dobru atmosferu pobrinuli su se i gosti, popularni glazbenici Ina Gardijan i Mirza Selimović.

- Peđa je veliki kolega i prijatelj i zaista se svakom njegovom uspjehu radujem kao da je moj i tako će ostati zauvijek, poručio je.

Da glas Peđe Jovanovića ulazi pod kožu, potvrđuje i nedavno objavljeni album, koji ne silazi s ljestvica najslušanijih, ‘24/7‘, i istoimena pjesma koja je izazvala oduševljenje u prepunom Lisinskom. Osim u njegovim pjesmama, obožavatelji su uživali i u obradama pjesama Olivera Dragojevića, Tome Zdravkovića, Zdravka Čolića i brojnih drugih kolega.

Kako bi publici iskazao zahvalnost, Peđa je nakon koncerta ostao i strpljivo se fotografirao s cijelom dvoranom, odnosno stotinama obožavatelja.

image

Peđa Jovanović s obožavateljima

Extra FM

- Svim tim ljudima nije bilo teško doći na moj koncert i slušati me više od tri sata, tako da minimum što sam mogao učiniti za njih je bio da se uslikam sa svakim tko je to poželio, poručio je za Extra FM.

Bio je to Peđin prvi koncert u Hrvatskoj, a priliku da uživa u posebnoj emociji njegovih nastupa zagrebačka publika ima još 27. ožujka i 14. travnja u Lisinskom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 08:42