NADOLAZEĆI HIT

Pamela Anderson progovorila o ‘onoj‘ snimci seksa: ‘Blokirala sam je da bih preživjela. Sad prvi put preuzimam kontrolu‘

Dokumentarni film ‘Pamela, A Love Story‘ uključivat će i ​​njezine osobne dnevnike koje je vodila godinama

Najava Netflixova dokumentarca ‘Pamela, a love story‘

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumica i model Pamela Anderson preuzima "kontrolu nad narativom po prvi put" u svom nadolazećem Netflixovom dokumentarcu, piše Yahoo. Objavljena je prva najava za film "Pamela, A Love Story", koji bi trebao izaći 31. siječnja, i prikazuje je u sirovu izdanju, ponekad bez šminke, a ona priča svoju priču.

- Možda sve intervjue dajem gola. Nema tu nikakve misterije - rekla je u najavi bez suzdržavanja.

Uglavnom, tvrdi da je razlog zbog kojeg konačno progovara o istini vezanoj uz spornu snimku seksa taj što je umorna od drugih koji pričaju njezinu priču, indirektno komentirajući Huluovu biografsku seriju "Pam & Tommy", koja je ispričala priču o njezinoj zloglasnoj snimci seksa s prvim suprugom Tommyjem Leejem, koja je zatim ukradena i distribuirana u ranim danima interneta.

image

Pamela i Tommy Lee

-/Shutterstock Editorial/Profimedia/-/shutterstock Editorial/profimedia

- Blokirala sam tu ukradenu vrpcu iz svog života kako bih preživjela. Sada kad se sve ponovno pojavljuje, muka mi je. Želim prvi put preuzeti kontrolu nad pričom, kaže Anderson.

Dok svira pjesma Cardigansa "Lovefool" u pozadini, na ekranu se miješaju isječci iz njezine osobne arhive videa, koja će ujedno i dokumentirati njezin uspon do slave kao zvijezde naslovnica Playboya i glumice iz ‘Baywatcha‘. Također, fokusirat će se na odgajanje njezina dva sina koja ima s Leejem, kao i na njezine razne veze. Isto tako, uključivat će ​​njezine osobne dnevnike koje je vodila godinama.

- Nisam osjećala da me poštuju - priznaje glumica.

image

Pamela Anderson 1992. godine

Collection Christophel/Afp/Profimedia/Collection Christophel/Afp/Profimedia

- Morala sam napraviti karijeru od onoga što mi je preostalo. Ja nisam djevojka u nevolji. Znala sam se zateći u ludim situacijama - i preživjela sam ih, govori nam njezin glas u najavi.

Legendarna plavuša najavu nadolazećeg filma završava s pitanjem "možemo li svi biti heroji vlastite životne priče?"

image

Pamela Anderson

/Cyril Pecquenard/kcs Presse/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:12