BILO IH JE...

Padovi, ‘loše‘ šale, čudni intervjui, čašica previše... Jeste li primijetili ove najbizarnije trenutke s Oscara?

Popis dobitnika Oscara dug je i (ne)očekivan, ali ono što je posebno zanimljivo su zabavni i ponekad pomalo neugodni trenuci

Najneugodniji trenuci dodjele Oscara

 Screenshot Twitter/

Volimo glamur s crvenog tepiha dodjele Oscara, ali budimo iskreni, još više volimo one neugodne, smiješne i upečatljive trenutke koji dolaze u paketu sa svakom dodjelom prestižnih zlatnih kipića. Tako ni ova godina nije bila iznimka kada su te stvari u pitanju.

Ovo su neki od najsmješnijih i najčudnijih trenutaka s ovogodišnje, 95. po redu, dodjele Oscara:

Glenn Close dobila pozitivan test na koronu

Prije nego što je sama dodjela uopće počela, američka glumica Glenn Close, koja uvijek ima najmanje sreće na Oscarima, otkrila je da je pozitivna na koronu. Očekivalo se da će Close biti jedna od 40 holivudskih imena koja će se pojaviti u ulozi prezentera, uključujući i Nicole Kidman, Antonija Banderasa, Arianu DeBose, Harrisona Forda, Jessicu Chastain, Samuela L. Jacksona, Janelle Monáe i Johna Choa.

"Zaista, loša sreća za nju nikada ne prestaje...", komentirao je kritičar Varietyja Daniel D‘Addario na Twitteru vijest o pozitivnom testu na koronu.

Lady Gaga pomogla je fotografu koji se spotaknuo o njezinu haljinu

Jedan se fotograf spotaknuo o haljinu pjevačice Lady Gage, a kada je to primijetila, glazbenica se okrenula i otišla do njega da mu pomogne.

Diane Warren može dobiti Oscara za najčudnije poziranje

Autorica Diane Warren pojavila se na dodjeli Oscara i zastala na crvenom tepihu, koji je ove godine poprimio boju šampanjca, a njezino poziranje nasmijalo je brojne korisnike društvenih mreža.

Gledatelji dodjele Oscara uvjereni su da se glumica Nicole Kidman pojavila pod utjecajem alkohola

Tijekom intervjua za ABC, glumica Nicole Kidman djelovala je malo ‘pod gasom‘, a na društvenim mrežama odmah se povela rasprava je li glumačka zvijezda prije dolaska na crveni tepih popila koju čašicu više...

image

Nicole Kidman djelovala je pijano na crvenom tepihu

Screenshot Twitter/

Neugodno pitanje za Austina Butlera

Laverne Cox pitala je glumca Austina Butlera, koji je utjelovio Elvisa Presleyja u filmu ‘Elvis‘, koja je pozadina priče iza njegova outfita za dodjelu Oscara, a ovdje pogledajte njegov odgovor nakon kojeg su se svi čudno osjećali:

Je li Hugh Grant odradio najbizarniji intervju u povijesti Oscara?

Britanski glumac je na pitanja voditeljice Ashley Graham odgovarao potpuno nezainteresirano, kolutajući očima, uz grimase, a iako se Graham trudila zadržati osmijeh bilo je očito da joj je vidno neugodno.

Jimmy Kimmel našalio se na račun filma ‘Babylon‘

Tijekom svog monologa na otvaranju ovogodišnje dodjele Oscara, Jimmy Kimmel našalio se na račun filma ‘Babylon‘.

"Postoje neke stvari koje filmovi mogu, a televizija jednostavno ne može. Na primjer, TV emisija ne može izgubiti 100 milijuna dolara. Je li ekipa iz filma ‘Babylon‘ ovdje? Oni to znaju", rekao je voditelj.

Film ‘Babylon‘ režirao je Oscarom nagrađen redatelj Damien Chazelle. Film je dobio tri nominacije za Oscara, uključujući one za najbolji dizajn produkcije, najbolju kostimografiju i najbolju originalnu glazbu. Unatoč tome što je film imao budžet od 80 milijuna dolara, ‘Babylon‘ podbacio po zaradi na kino blagajnama.

Angela Bassett nije zapljeskala Jamie Lee Curtis

Američka glumica Angela Bassett na ovogodišnjim je Oscarima evidentno baš htjela osvojiti nagradu za najbolju žensku sporednu ulogu. Bassett naoko uopće nije zapljeskala kolegici i konkurentici Jamie Lee Curtis koja je na 95. dodjeli nagrada Američke akademije filmskih znanosti i umjetnosti nagrađena za svoj rad na filmu "Sve u isto vrijeme".

Tems je svojim outfitom zaklanjala pogled u publici

Pjevačica i tekstopisac Tems postala je viralni hit s ovogodišnje dodjele Oscara i to zbog svog golemog pokrivala za glavu. Odlučila se za bijelu haljinu s velikim šlepom koji se širio i preko njezine glave, pa ljudi koji su sjedili iza nje na dodjeli Oscara nisu mogli vidjeti aspolutno ništa što se odvijalo na pozornici.

image

Tems u publici na dodjeli Oscara

Screenshot Twitter/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 01:09