NATUKAO NOS

Ozlijeđen bivši pjevač Oasisa Liam Gallagher: ‘Pao sam iz helikoptera... Tko je rekao da je rock mrtav?‘

‘Sve je dobro. Tko je rekao da je rock ‘n‘ roll mrtav? Bolji sam od Keitha Moona‘, napisao je Gallagher i priložio fotografiju ozljede
Liam Gallagher
 Liam Gallagher/Twitter

Bivši pjevač legendarne britanske rock skupine Oasis Liam Gallagher (48) objavio je na Twitteru da je u petak navečer pao iz helikoptera te priložio fotografiju na kojoj se može vidjeti da mu je u padu najviše nastradao nos.

- Sinoć sam pao iz helikoptera. Sve je dobro. Tko je rekao da je rock 'n' roll mrtav? Bolji sam od Keitha Moona. Vi to već znate - napisao je Gallagher u svom prepoznatljivom stilu.

Kako se može vidjeti iz fotografije, pjevač je ozljede sanirao ljekovitom kremom i flasterom. Na području oko Gallagherova nosa vidljive su i manje mrlje krvi te ogrebotine.

Bivši je pjevač Oasisa potom komentirao nekoliko tweetova svojih pratitelja koji su se dali u nagađanje kako je došlo do nezgode. Gallagher je tako rekao da je pao s visine od 30 tisuća metara, da će snimku pada uvrstiti u svoj sljedeći spot te da će ta fotografija biti omot njegovog idućeg albuma.

Britanski rocker potom je objavio fotografiju boce piva uz konstataciju da čovjeka ojača ono što ga ne ubije.

Nešto kasnije je ponovno objavio fotografiju svog ozlijeđenog lica te ponovio da ima omot za svoj sljedeći album.

Gallagher je u petak nastupio na glazbenom festivalu Isle of Wight koji se održao u parku Seaclose kod grada Newporta na otoku Wightu.

Britanac je sa svojim pratećim bendom zatvorio prvu večer festivala. Izveo je 17 pjesama, a nastup je kulminirao izvedbom Oasisova klasika "Wonderwall".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:27