POKAZALA BAŠ SVE

Ovo se ne može ni nazvati majicom: Je li ovo najlascivniji komad odjeće kojim nas je Bianca ‘počastila‘ do sada?

Paparazzi su ih uhvatili dok su iz kina izlazili na stražnji izlaz te ulazili u automobil marke ‘Tesla‘

Bianca Censori

 Blackbelts/backgrid/backgrid

Supruga repera Kanyea Westa, kontroverzna Bianca Censori, nastavlja šokirati javnost, a sada je odlučila pokazati svoje obline u prozirnom i uskom topu, vjerojatno najlascivnijem komadu odjeće iz svog ormara.

image

Bianca Censori

Blackbelts/backgrid/backgrid

Ova je 29-godišnjakinja poznata po svojim oskudnim izdanjima i stekla je reputaciju odijevanja u kontroverzne odjevne predmete, no mnogi smatraju da je izborom garderobe za ovu šetnju Los Angelesom uistinu pretjerala. Uz prozirni gornji dio koji je otkrio i njene bradavice, Bianca je odjenula komplet kratkih hlača visokog struka i visoke potpetice, prenosi Daily Mail.

image

Bianca Censori

Blackbelts/backgrid/backgrid
image

Bianca Censori

Blackbelts/backgrid/backgrid

Svoju crnu kosu prekrila je krem ​​kapom i nije marila za šminku. S druge strane, Kanye se skrivao u crnoj majici s kapuljačom i iza sunčanih naočala, a paparazzi su ih uhvatili dok su iz kina izlazili na stražnji izlaz.

Inače, nedavno su se ugostitelji pobunili protiv Biance i Kanyea, upravo zbog njezinih izazovnih outfita, te su im brojni zabranili ulazak u restorane, a s njenim modnim kombinacijama je bio razočaran i njen otac, Leo, koji je pozvao Kanyea na razgovor u Biancinu rodnu Australiju.

image

Bianca Censori i Kanye West

Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Poznata po svojim oskudnim odjevnim kombinacijama, Bianca je više puta razbjesnila javnost. Kako je Jutarnji već i pisao, par je dospio na naslovnice svjetskih medija nakon što su procurile fotografije na kojima se može vidjeti gola stražnjica Kanyea Westa, a 29-godišnjakinja pritom izgleda kao da pruža oralni seks svome suprugu usred venecijanskog kanala. Podsjetimo, reper i njegova supruga vjenčali su se u prosincu 2022., samo nekoliko tjedana nakon što je on finalizirao razvod s 43-godišnjom Kim Kardashian, s kojom ima četvero djece. Također, ranije se pričalo o tome kako su Censorini prijatelji zabrinuti jer misle da Kanye manipulira Biancom kako bi bila verzija njegove bivše žene Kim. Ipak, čini se da Bianca uživa u svojoj novostečenoj slavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. kolovoz 2024 13:50