NASTAVAK DRAME

Otuđeni suprug produljio zabranu prilaska bivšoj ženi: ‘Ma kakvo nasilje, želi slavu u stilu Deppa‘

Glumica tvrdi kako je bivši suprug želi strpati u zatvor na temelju lažnih optužbi za obiteljsko nasilje

Ioan Gruffudd i Alice Evans

 Ama/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Ama/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Glumica Alice Evans iznova je žestoko napala svog otuđenog supruga Ioana Gruffudda tvrdeći kako ju želi strpati u zatvor uslijed poduljeg sudskog procesa u kojem je tuži zbog obiteljskog nasilja. Inače, 53-godišnja Evans je bila 14 godina u braku s 48-godišnjim Ioanom prije njihova lanjskog burnog razlaza i od tada ne propušta priliku skrenuti pažnju na sebe i njihove zajedničke kćeri Ellu (13) i Elsie (8). Zvijezda filma "102 Dalmatinca" tvrdi kako je Ioan uspio za nju produljiti zabranu pristupa zbog obiteljskog nasilja, iako ona poriče bilo kakve tvrdnje o nasilnom ponašanju te navodi kako njezin bivši suprug priželjkuje "slavu u stilu Johnnyja Deppa".

Dodala je i kako nije primila nikakvu financijsku pomoć od Ioana te da se bori i s plaćanjem pravnih pristojbi dok je istovremeno u nemogućnosti "hraniti i oblačiti" njihovu djecu sa svojim sve skromnijim sredstvima.

image

Ioan Gruffudd i Alice Evans

Crystal Pictures/Profimedia

Inače, prošlog je tjedna izašlo u javnost kako Ioan traži nastavak zabrane prilaska protiv Alice, koju je zatražio u veljači, citirajući nasilničke i uvredljive poruke koje mu je glumica slala obzirom da se nije mogla pomiriti s njegovim odlaskom.

Kako bi priveo slučaj kraju, Ioan je, vjeruje se, kontaktirao čak dva odvjetnička tima, te angažirao Brad Pittovu odvjetnicu za razvod Anne Kiley koja je pak zatražila da se zabrana prilaska, u kojoj stoji da Alice ne smije uznemiravati ni kontaktirati Ioana, kao ni njegovu djevojku, zadrži još najmanje godinu dana.

S druge strane, na sudskom saslušanju Alice je tvrdila kako su mjere zabrane prilaska zbog obiteljskog nasilja "nepravedne".

Na pitanje jednog od svojih pratitelja na Twitteru kako sve to izdržava, Alice je odgovorila: "Jednostavno ne znam... zakoni su nepravedni, a ja nisam učinila ništa krivo... Moj bivši odvjetnik mi je rekao da ću dobiti trajnu zabranu prilaska što je odvratno kad se uzme u obzir sve žene i muškarce koji su uistinu bili zlostavljani. Jednostavno ću izgubiti jer što mi drugo mogu učiniti? Sud mi nije ostavio nikakvu opciju. Nemam alimentaciju, niti ću dobiti ikakvu naknadu, a svu našu zajedničku ušteđevinu on je potrošio na odvjetnike".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:49