DOBILI DJEVOJČICU

Otkriveno ime djeteta holivudskog para: ‘To vam može značiti ili mirisni cvijet ili mjesečina...‘

‘Malti‘ općenito znači mali mirisni cvijet ili mjesečina i sanskrtskog je, odnosno indijskog podrijetla

Priyanka Chopra i Nick Jonas

 Avalon/image Press Agency/Avalon/Profimedia

Glazbenik Nick Jonas i Priyanka Chopra, bivša miss svijeta i glumica, sredinom su siječnja dočekali svoju djevojčicu, a sada su otkrili da se zove Malti Marie.

Nejasno je zašto su odabrali to ime, ali "Malti" općenito znači mali mirisni cvijet ili mjesečina i sanskrtskog je, odnosno, indijskog podrijetla.

Kako prenosi TMZ, koji je na uvid dobio rodni list malene, surogat majka rodila ju je iza 20 sati 15. siječnja u bolnici u San Diegu.

Par je skrivao informaciju da će postati roditelji sve dok se dijete nije rodilo, a pratitelje su iznenadili objavom u kojoj su otkrili da im je surogat-majka rodila dijete.

"Presretni smo što možemo objaviti da smo dobili bebu uz pomoć surogat-majke. Ljubazno vas molimo za privatnost tijekom ovog posebnog razdoblja jer smo usredotočeni na obitelj. Puno hvala", poručili su tada.

image

Priyanka Choprai Nick Jonas

Ben Stansall/AFP

U svojim ranijim intervjuima, Priyanka je često izražavala želju da želi imati djecu s Nickom Jonasom. “To je nešto što definitivno želim i nadam se da će se dogoditi kad god Bog da, u pravo vrijeme,” rekla je za časopis Tatler.

Kasnije su strani mediji pisali da se slavni par nada kako će imati "najmanje dvoje djece".

Inače, Chopra i Jonas vjenčali su se 2018. godine u Indiji, a slavlje za više od 250 članova obitelji i prijatelja trajalo je puna tri dana. Nick je pred svoju dragu kleknuo nakon samo dva mjeseca veze te su se vjenčali u prosincu 2018. Ona se iste godine preselila u London, a supružnici savršeno funkcioniraju unatoč velikoj razlici u godinama, zbog koje su nerijetko bili i tema ismijavanja te komentara da izgledaju kao majka i sin, a ne kao bračni par.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:55