EVO TKO SU KORISNICI

Otkriveni detalji oporuke Matthewa Perryja: Poznatoj producentici ostavio imanje od milijun dolara

Glumac je 1.030.000 dolara držao u osobnoj imovini uz umjetnička djela, automobile, namještaj, pokućstvo, nakit...

Matthew Perry

 Erik Pendzich/Shutterstock Editorial/profimedia

Nakon pet mjeseci od smrti Matthewa Perryja, otkriveni su detalji oporuke. Glumac je Lisi Ferguson i Robin Ruzan ostavio imanje od milijun dolara u njegovom Alvy Singer Living Trustu, koje je nazvao po liku Woodyja Allena, Annie Hall. Oca i majku, Johna Perryja i Suzanne Morrison, kao i polusestru Caitlin Morrison te bivšu djevojku Rachel Dunn naveo je kao korisnike svoje oporuke u izjavi iz 2009., prenosi Page Six.

image

Matthew Perry

Gabriel Bouys/Afp

Tada je Perry naveo da djeca, ako ih bude imao, neće imati pravo pristupa njegovom imanju. Podsjetimo, nikada nije dobio djecu. Kako mediji prenose, glumac je 1.030.000 dolara držao u osobnoj imovini uz umjetnička djela, automobile, namještaj, pokućstvo, nakit...

Ferguson bi se trebala pojaviti na Višem sudu u Los Angelesu 10. travnja kako bi saslušala oporuku, dok je Ruzan odustala 4. ožujka. Ona i Perry upoznali su se kada je glumac gostovao 2010. godine u emisiji "Celebrity Lair", čija je producentica bila Ruzan.

Kako je već poznato, Perry je pronađen mrtav u bazenu svoje kuće 28. listopada prošle godine. Glumac je preminuo od akutnih učinaka ketamina te utapanja, koronarne arterije i buprenorfina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:08