KOBNA PRETRAGA

Otkriven razlog zašto je Travis Baker završio u bolnici: ‘Vjerujemo da je uzrok tome kolonoskopija‘

Glazbenik je hospitaliziran u teškom stanju koje je posljedica pankreatitisa, a uključuje mučninu, jaku bol u trbuhu i povraćanje

Kourtney Kardashian i Travis Barker

 Enrico Di Virgilio/Veronesi/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Enrico Di Virgilio/Veronesi/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Glazbenik Travis Barker hospitaliziran je zbog upale gušterače, a liječnici vjeruju da ju je izazvala kolonoskopija, donosi TMZ, za koji su tu priču potvrdili brojni izvori bliski obitelji. Naime, Barker je u bolnici završio u teškom stanju koje je posljedica upravo upale gušterače, a uključuje mučninu, jaku bol u trbuhu i povraćanje.

Doduše, ne zna se točno kad je bio na kolonoskopiji, no izvori tvrde kako se tom pregledu podvrgnuo nedavno. Kako se već pisalo, Travisova je supruga Kourtney Kardashian glazbenika odvezla u West Hills bolnicu koja se nalazi u blizini njihova doma, u utorak rano ujutro. Od tamo je prevezen kolima hitne pomoći u medicinski centar Cedars-Sinai u Los Angelesu, jednu od najboljih klinika u SAD-u.

image

Kourtney Kardashian viđena je u pratnji vozila hitne pomoći koje je odvezlo Travisa Barkera u bolnicu

Profimedia

Travisova kći Alabama na društvenim je mrežama postavila, ali ubrzo i izbrisala, očevu fotografiju na koji leži u bolničkom krevetu. S druge strane, bilo je prilično očito da glazbenik trpi jake bolove i mučninu iz njegovog posljednjeg javljanja na društvenim mrežama. Naime, jedna od posljednjih objava na njegovu Twitter profilu je glasila: "Bože, spasi me".

Inače, Travis Barker i Kourtney Kardashian u braku su tek nešto više od mjesec dana, a glazbenikova je supruga uz njega čitavo vrijeme od kad je završio u bolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:21