MLADA KRITIČARKA

Osramoćena kći Kate Moss prekorila slavnu mamu: ‘Užas, suknja ti je prekratka!‘

Manekenka se prošetala modnom pistom noseći kratku minicu, bijele potpetice te pritom ližući sladoled u toplesu

Kate i Lila Moss

 Profimedia

Britanska manekenka Kate Moss (48) otkrila je da ju je njena 19-godišnja kći Lila prekorila zbog hrabre odjevne kombinacije koju je nosila 1993. Riječ je o minici Vivienne Westwood u kojoj je prošetala dok je hodala u toplesu na reviji, pritom ližući sladoled.

Slavna manekenka osvrnula se na odvažni izgled u novom videu za britanski Vogue te otkrila da Lila smatra da je njezina tadašnja suknja bila prekratka.

- Ovo je bila revija Vivienne Westwood i bio je to Magnum sladoled. Samo su mi rekli ‘Pojedi to dok izlaziš bez gornjeg dijela‘, na što sam ja odgovorila ‘Probat ću‘, prisjetila se jedna od najslavnijih manekenki.

- To sam i uspjela. I u tim štiklama također. Ta suknja...Lila mi je rekla za nju: ‘Mama! Tako je kratka!‘ Ta je kolekcija bila tako lijepa, izrazito sam sretna što sam imala prilike doživjeti to iskustvo, otkrila je.

Manekenka je također priznala da danas pita svoju kćer za modne savjete, a također se osvrnula i na njihov izgled na Met Gali u svibnju. Lila koja je također manekenka, izgledala je zanosno u prozirnoj Burberry haljini, a Moss je otkrila kako ‘nije mogla ići na toalet u haljini, no izrazito joj se svidjela‘.

image

Lila i Kate Moss

John Nacion/Nurphoto Via Afp

Inače, Moss dijeli Lilu s bivšim dečkom i medijskim poduzetnikom Jeffersonom Hackom (51).

Tijekom navedenog intervjua, manekenka se prisjetila kada joj je njen bivši dečko i slavni glumac, Johnny Depp, poklonio dijamantnu ogrlicu na poprilično jedinstven način – stavivši je između svojih guzova.

Moss i Depp, koji su u to vrijeme slovili za jedan od najslavnijih parova, išli su na večeru jednom prilikom kada joj je rekao: ‘Imam nešto u stražnjici, možeš li pogledati?‘, na što je ona, kako se prisjeća, spustila ruku u njegove hlače te izvadila dijamantnu ogrlicu.

image

Kate Moss i Johnny Depp 1998.

Phil Loftus/Capital Pictures/Profimedia

Njena kći Lila počela se baviti manekenstvom prije pet godina, a debitirala je na Miu Miu reviji, prije nego što se početkom ove godine pojavila prvi puta na naslovnici Voguea.

image

Kate Moss i kći Lila Grace

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Govoreći o odrastanju uz slavnu majku u nedavnom intervjuu za Vogue, priznala je da je bila šokirana pažnjom koja je okruživala njenu majku te da njeni prijatelji uopće znaju tko je ona.

- Kada sam bila srednjoškolka rekli su mi ‘Tvoja mama je Kate Moss!‘, na što sam ja rekla ‘Kako znaš tko je ona? Ona je stara! Ona je stara i dosadna!‘, prisjetila se.

image

Kate Moss i kći Lila Grace

Nash/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nash/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Govoreći o njihovom odnosu, Lila je za Vogue ispričala i kako ju je oduvijek kopirala.

- Ona bi uvijek bila pognute glave i ne bi gledala u kameru, pa bih ja uvijek spustila glavu i ne gledala u kameru. Još uvijek to radim, rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:25