ŽIVOT PUN LAŽI

Osobna trenerica objavila prvu fotografiju sa sinom kojeg NBA zvijezda ne želi priznati: ‘Rekao mi je da je samac‘

Maralee Nichols zatrudnjela je u hotelskoj sobi u Houstonu u ožujku ove godine, gdje je spavala s Thompsonom nakon proslave njegova 30. rođendana

Tristan Thompson

 Frederic J. Brown/AFP

Maralee Nichols, osobna trenerica s kojom je Tristan Thompson, igrač Sacramento Kingsa i bivši dečko Khloe Kardashian, dobio dijete, na Instagramu je objavila prvu fotografiju sa sinom. Treću prinovu košarkaš je dobio s Nichols s kojom se spetljao dok je još uvijek bio u vezi s Khloe, piše Entertainment.

Nakon što je nova afera procurila u javnost, Thompson je poslao 'prijeteću' tekstualnu poruku majci svog trećeg djeteta. U jednoj poruci, koju je ekskluzivno otkrio Radar Online, košarkaš osobnoj trenerici nudi 75 tisuća dolara te joj obećaje da se neće uključivati u djetetov život.

Osobna trenerica zatrudnjela je u hotelskoj sobi u Houstonu u ožujku ove godine, gdje je spavala s Thompsonom nakon proslave njegova 30. rođendana. U to je vrijeme on još bio u vezi s 37-godišnjom Khloe Kardashian, majkom njegova drugog djeteta, trogodišnje djevojčice True.

image

Tristan Thompson

Ixola/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Thompson također ima četverogodišnjeg sina, Princea Thompsona, koju je dobio u vezi s manekenkom Jordan Craig.

Sudski dokumenti otkrivaju da je Thompson priznao da je imao seksualne odnose s Nichols nekoliko puta isključivo te noći nakon rođendanske zabave, no negira da su se družili prije ili poslije zabave.

"Tijekom posljednjih nekoliko tjedana kružile su mnoge netočne i lažne priče o meni. Ni u jednom trenutku nisam objavila - niti sam ikoga drugog uputila da objavi - bilo koju informaciju o Tristanu Thompsonu ili bilo kojoj parnici koja ga uključuje. Nikada nisam razgovarala s bilo kojim medijem, niti sam ikome ikad dala bilo kakvu informaciju. Ovu izjavu dajem jer osjećam da moram braniti svoj karakter", rekla je Nichols.

"Bilo je više lažnih objava na Instagramu u kojima se tvrdilo da sam ja, davali su lažne izjave i prilagali fotografije sonograma i djeteta koje nisu bile moje" nastavila je te dodala da je Thompsona upoznala na zabavi u njegovom domu Encino u Kaliforniji 2020. godine. "Rekao mi je da je samac i da je samohrani roditelj. Nikada se ne bih upetljala s Tristanom da sam mislila da je u vezi", zaključila je.

image

Khloe Kardashian i Tristan Thompson s kćerkicom True

Wcp,4cnrs/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Odvjetnici osobne trenerice međutim tvrde da je njihova afera počela najmanje pet mjeseci prije proslave, ističući da je Nichols putovala u Kaliforniju nekoliko puta zbog Thompsona, ali i nakon što je ostala trudna.

Khloe Kardashian iznenada je prekinula vezu s košarkašem u srpnju ove godine nakon što je Daily Mail objavio fotografije Thompsona kako ulazi u hotelsku sobu s tri djevojke nakon lude zabave na Beverly Hillsu.

image

Khloe Kardashian i Tristan Thompson s kćerkicom True

Ixola/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Tristan i Khloe objavili su svoju vezu u rujnu 2016. godina, a ona se zbog njega preselila i u Cleveland. Malena True rodila se 12. travnja 2018. godine, a dva dana prije poroda pojavile su se fotografije Tristanova intimnog druženja s nepoznatom ženom u noćnom klubu. Kasnije su procurile još neke fotografije koje su svjedočile o njegovim mnogobrojnim aferama.

U veljači 2019. Tristan je uhvaćen kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner, što je uzrokovalo prekid prijateljstva i ekskomunikaciju iz šireg kruga prijatelja Kardashianki.

Khloe se unatoč svemu trudila održati prijateljski odnos s Tristan zbog njihove kćeri, a često se mogu vidjeti u zajedničkim aktivnostima s kćerkicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:29