SVE ZBOG PJESME

Opovrgnuti tračevi o braku i razvodu Taylor Swift i Joea Alwyna: ‘Vrijeme je da odgovarate za bol i traumu‘

Taylorina publicistica Tree Paine oglasila se na objavu tračerske stranice DeuxMoi o navodnom braku između Swift i Alwyna

Taylor Swift i Joe Alwyn

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Glasine o braku i razvodu između Taylor Swift i Joea Alwyna su utišane. Taylorina publicistica Tree Paine oglasila se u četvrtak na X-u, bivšem Twitteru, kako bi osudila tvrdnje tračerske stranice DeuxMoi koja tvrdi da se Swift udala za Alwyna „ili 2020. ili 2021.“, ali to nikada nije legalizirano. U travnju ove godine objavljeno je da su Swift i Alwyn prekinuli nakon gotovo šest godina veze.

Neutemeljene tvrdnje da je par „tajno zaručen“ i da Swift privatno nosi prsten pojavile su se 2022. godine.

„Dosta je s ovim izmišljenim lažima o Taylor iz DeuxMoija“, napisala je Paine. Inzistirala je na tome da „NIKADA nije bilo braka ili ceremonije BILO KAKVE vrste“ i da je novinska kuća „luda“ jer je izvještavala drugačije.

„Ovo je suludo objavljivati. Vrijeme je da odgovarate za bol i traumu koju uzrokujete ovakvim objavama“, zaključila je.

Deuxmoi, popularna Instagram stranica koja reposta informacije o slavnim osobama iz anonimnih izvora, iznijela je bombastične tvrdnje u četvrtak kao odgovor na dostavljenu objavu koja se odnosi na Swift.

Anonimna prijava prozvala je Swiftije zbog teorija o njihovoj vezi nakon emitiranja Swiftine „Midnights“ bonus pjesme „You‘re Losing Me“ — za koju mnogi vjeruju da govori o Alwynu.

image

Taylor Swift i Joe Alwyn

The Image Direct/Profimedia/

Njezin suradnik Jack Antonoff doveo je u pitanje vremensku točku razlaza para nakon što je u srijedu otkrio da je pjesma napisana u prosincu 2021. Izvor je sugerirao da to možda nije pjesma za prekid, već pjesma inspirirana „svađom“.

„Imala je ceremoniju 2020. ili 2021. u Ujedinjenom Kraljevstvu i to mi je više osoba opisalo kao ‘brak‘. Nikad nije legalizirano“, napisali su iz tračerske stranice.

„Nemam razloga lagati, boli me briga što ona radi!!!!! Žao mi je što vam to nije rekla u pjesmi, ali to što ne pjeva o nečemu ne znači da se nije dogodilo!!!“, nastavili su.

image

Taylor Swift

The Grosby Group/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Grosby Group/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon što ih je Paine prozvala, Deuxmoi su se ispričali Swift, pritom kritizirajući „izbor riječi“ publicistice.

„Ja zarađujem nula dolara od laganja... mogu li publicisti reći isto. Također, povezati nešto što se dogodilo prije nekoliko godina s ‘boli i traumom‘ nakon onog što se upravo dogodilo čini se kao loš izbor riječi. U svakom slučaju, ispričavamo se Taylor“, napisali su.

„You‘re Losing Me“ objavljena je ovog tjedna na streaming platformama što je uzrokovalo da Taylorini fanovi stihove poput „Moje srce više neće kucati za tebe“ i „Ni ja se ne bih udala za sebe“ povežu s bivšim dečkom pjevačice.

Obožavatelji su na X-u pisali svoje dojmove o pjesmi.

„Legenda kaže da je pjesma napisana suzama Joea Alwyna“, „Sretan sam zbog ljudi koji su htjeli da ‘You‘re Losing Me‘ bude dostupna na streaming platformama, ali ja ne mogu slušati tu pjesmu a da ne razmišljam o Joeu Alwynu“, „Sretan Božić, Joe Alwyn“, glasili su neki od komentara.

Podsjećamo, Swift je trenutno u vezi s Travisom Kelceom, igračem američkog nogometa za Kansas City Chiefse.

image

Taylor Swift i Travis Kelce

Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

„Svi znaju da sam ja obiteljski čovjek. Njezin tim je njezina obitelj. Njezina obitelj radi na puno stvari oko turneje, marketinga, prisutni su. Zato mislim da ona njeguje obiteljske vrijednosti kao i ja“, rekao je jednom prilikom dvostruki prvak Super Bowla o svojoj djevojci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:08