OPET SRETAN

ONA SE ODLIČNO UDALA, ALI NIJE LOŠE PROŠAO NI ON Bivši muž Meghan Markle sreću pronašao s nasljednicom multimilijunskog carstva

 
Trevor Engelson i Tracey Kurland u kolovozu 2018.
 Profimedia, SIPA USA

Trevor Engelson, koji je dvije godine bio u braku s Meghan Markle, oženio se u subotu nutricionisticom Tracey Kurland (32), kćerkom multimilijunaša bankara, u uskom krugu prijatelja i obitelji, piše Daily Mail.

Vjenčanje je održano u privatnoj kući u Hidden Hillsu, bogatom predgrađu Los Angelesa gdje žive Kim Kardashian i Kanye West, ali i njezini roditelji Stanford i Sheila. Stanford Kurland bio je do 2006. drugi čovjek Countrywidea, grupe koja se bavi nekretninama i pozajmicama kredita. Tad je prodao svoj dio za 200 milijuna dolara.

Filmski producent Engelson (41) navodno je zaprosio svoju djevojku u Kaliforniji u lipnju, dva tjedna nakon što se njegova bivša supruga Meghan (32) udala za princa Harryja (34).

‘Najsretniji čovjek kojeg znam! Pripremite se za ludu zabavu’, napisao je Engelson ispod objave na Instagramu. Par je u vezi od studenog 2017.

Engelson i Meghan su se upoznali 2004., prije nego što se proslavila ulogom u seriji ‘Suits’. Hodali su šest godina prije nego što su se zaručili. Vjenčali su se na plaži na Jamajci u studenom 2011. Međutim, nakon što je Meghan odselila u Toronto zbog snimanja serije, veza im se razvodnila. Prekinuli su već 2013., a službeno su se razveli godinu kasnije.

Njegova nova supruga, Tracey Kurland, rođena je u Los Angelesu, završila je nutricionizam i bavi se tim poslom. Engelson je prije godinu dana započeo projekt nove TV serije o američkoj glumici koja se udaje u kraljevsku obitelj, no navodno su ga Meghanini prijatelji odgovorili od te ideje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 00:02