ZVIJEZDA ‘PRIJATELJA‘

Ona liči na bivšu, a on je jako dobro raspoložen: Matthew Perry snimljen u društvu misteriozne brinete

Prilikom posjeta prijateljevoj kući u društvu nepoznate žene, zvijezda ‘Prijatelja‘ izgledala je opušteno, a i prilično je smršavio

Zvijezda 'Prijatelja' Matthew Perry i misteriozna brineta

 Spot/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Odjeven ležerno u trenirku i kariranu košulju, glumac Matthew Perry snimljen je u prilično fit izdanju, tijekom posjeta prijatelju u Pacific Palisadesu, a društvo mu je pravila misteriozna brineta. Inače, 52-godišnji glumac, najpoznatiji po ulozi Chandlera Binga u sitcomu "Prijatelji", očito je skinuo dosta kilograma, a u skladu s godinama, pustio je i prosijedu kosu.

Perry je ranije imao dosta problema i borio se s ovisnošću o Vicodineu, metadonu, amfetaminima i alkoholu, a dva puta je bio i na odvikavanju, no trenutno je, čini se, dobrog zdravlja i dobrog raspoloženja. Žena u njegovu društvu, prilično nalik Perryjevoj bivšoj zaručnici Molly Hurwitz, bila je u potpuno ljetnom izdanju, odjevena u bež top i vruće hlačice koje su isticale njene duge preplanule noge, a od sunca se zaštitila velikim sunčanim naočalama. Kratko su stajali pred velikim drvenim dvorišnim vratima dok je glumac ukucavao šifru za otvaranje, a oboje su u rukama držali hranu iz poznatog restorana brze hrane.

image

Matthew Perry i misteriozna brineta

Spot/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ovo je prvi put da je glumac viđen u ženskom društvu nakon što je razvrgnuo zaruke s menadžericom u izdavačkoj kući Molly Hurwitz lani u lipnju.

"Ponekad stvari jednostavno ne funkcioniraju, a ovo je jedan od tih slučajeva. Molly želim sve najbolje", poručio je tada Perry. Inače, par je vezu započeo 2018., a zaručili su se u studenom 2020. godine.

Prošle je godine glumac prilično zabrinuo fanove svojom pojavom u specijalu "Prijatelji: Okupljanje", emitiranom na HBO Max-u, gdje se okupila slavna šestorka iz kultnog sitcoma, a pritom je Perry govorio prilično nerazgovijetno. Produkcija je to objasnila hitnom operacijom zuba koja je izvedena baš na dan snimanja. U međuvremenu su kritičari primijetili kako se na setu serije osjetila "opipljiva nelagoda", posebno u dijelu kad glavni protagonisti serije govore kako su konstantno u kontaktu. "Ja se ne čujem ni s kim", izvalio je tad Perry i zvučao toliko spontano da je bilo teško povjerovati da se radilo o šali.

Tijekom 104 minute dugog specijala, Perry je svojim zvjezdanim kolegama otkrio i kako se svake noći osjećao "kao da će umrijeti ako se ne budu smijali", te priznao kako to "sigurno nije zdravo".

Na tu je izjavu Lisa Kudrow, u "Prijateljima" Phoebe Buffay, zabrinuto odgovorila kako ostatak ekipe "nikad nije znao za to".

Perry će svoju životnu priču detaljno iznijet u javnost u memoarima "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" koji izlaze u studenom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:38