NA STUPU SRAMA

Ona je jednostavno besramna: Prvo je šokirala naciju, a sad želi znati tko ju je cinkao policiji!

Pjevačica sumnja da ju je odao netko iz vlastita društva ili joj je napakostila osoba koja nije dobila pozivnicu za rođendansku zabavu
Rita Ora 
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Pop zvijezda Rita Ora u subotu navečer u restoranu Casa Cruz u Notting Hillu u Londonu organizirala je zabavu povodom 30. rođendana - pozvala je 30 prijatelja, no tulum je završio policijskom intervencijom. Naime, engleska pjevačica kosovskog podrijetla prekršila je epidemiološke mjere o zabrani okupljanja, zbog čega je dobila novčanu kaznu od 10.000 funti.

Javnost je s razlogom bijesna: "Dok svi zbog koronavirusa i straha od zaraze sjede doma i nemaju nikakav društveni život, ona misli da može partijati s ekipom samo zato jer je slavna i bogata", komentirali su mnogi.

Osramoćena Rita ispričala se zbog svoje "ozbiljne i neoprostive pogreške u prosudbi", čak je otkazala i gostovanje u TV emisiji "Jonathan Ross Show", no istodobno je, piše The Mirror, očito željna osvete, pokrenula privatnu istragu kako bi pronašla cinkaroša koji ju je prijavio policiji.

- Smišlja plan i postavlja zamku - uznemirena je i paranoična, sumnja da ju je odao netko iz vlastita društva. Zabava je trebala biti tajna, a na vratima restorana pojavili su se policajci i fotografi - Rita ne isključuje niti činjenicu da joj je možda htjela napakostiti osoba koja nije dobila pozivnicu za rođendansku zabavu, sve je moguće - otkrio je izvor blizak glazbenici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:04