PUKLA LJUBAV

Omiljena Gilmorica razvodi se nakon 8 godina braka: ‘Ako detalje veze podijelim sa svijetom...‘

Par, koji nije javno iznosio mnogo informacija o svojoj vezi, vjenčao se 2014. godine

Vincent Kartheiser i Alexis Bledel

 Joe Klamar/Afp/Profimedia/Joe Klamar/Afp/Profimedia

Glumica Alexis Bledel, poznata po ulozi Rory Gilmore u "Gilmoricama", i njezin suprug, glumac Vincent Kartheiser, razvode se nakon osam godina braka, piše Hollywood Reporter.

Kartheiser je podnio zahtjev za razvod od Bledel 10. kolovoza ove godine, a to je i potvrdio njegov agent. Par, koji nije javno iznosio mnogo informacija o svojoj vezi, vjenčao se 2014. godine, a u jesen iduće godine dobili su sina.

image

Vincent Kartheiser i Alexis Bledel

Kyle Rover/Instar Images/Profimedia/Kyle Rover/Instar Images/Profimedia

Alexis Bledel i Vincent Kartheiser upoznali su se 2012. godine na snimanju "Mad Mena", Emmyjem nagrađene AMC-jeve serije u kojoj je Kartheiser glumio Petea Campbella, a Bledel se pojavila kao Beth Dawes u tri epizode pete sezone.

image

Vincent Kartheiser

Avalon/Avalon/Profimedia/Avalon/Avalon/Profimedia

Par je bio poprilično samozatajan, a Kartheiser je 2014. objasnio da mu je prioritet da detalji njihove veze ostanu privatni.

- To je nešto što sam shvatio o najvažnijim stvarima u svom životu. Ako ih podijelim sa svijetom i otvorim ta vrata njihovom gorućem bijesu koji moraju izbaciti - ili njihovom obožavanju kojim se žele razmetati, to ga smanjuje. Pojeftinjuje ga, slabi ga. I to je čarobno i to je...duboko duhovno, i jednostavno se ne čini u redu - rekao je Kartheiser tada za Vulture.

image

Alexis Bledel

Matt Baron/bei/shutterstock/Shutterstock Editorial/Profimedia/Matt Baron/bei/shutterstock/Shutterstock Editorial/Profimedia

Bledel se proslavila kao Rory Gilmore u "Gilmoricama" i osvojila nagradu Emmy za svoju ulogu Emily u "Sluškinjinoj priči". Osim toga, pojavila se u filmovima poput "The Sisterhood of the Traveling Pants" i njegovom nastavku. Kartheiserov najrecentniji rad uključuje ulogu Scarecrowa u trećoj sezoni u HBO-ovim "Titanima".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:57