OČI PUNE SUZA

Okorjeli rocker i emotivni tata nije spreman za vjenčanje svoje kćeri: ‘James je pao na koljena, a ja sam...‘

Jedan od osnivača kultne grupe Kiss otkrio je planove za vjenčanje mladog para, ali i svoje osjećaje

 Gene Simmons

 Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp

Na vjenčanju Sophie Simmons i Jamesa Hendersona definitivno će biti suza, zaključuje Page Six. Gene Simmons, 73-godišnji jedan od osnivača kultne grupe Kiss, otkrio je, naime, detalje skorašnjeg vjenčanja svoje kćeri, ali i kako je reagirao na nedavne vijesti o zarukama.

"Bili smo u Zürichu i tamo su bili Sophie i James, njezin potencijalni muž", našalio se već u startu Simmons, rekavši da ništa nije službeno dok ne "prođu cilj". Uglavnom, njegova kći, inače pjevačica i model, u jednom je trenutku predložila da svi izađu van, na lijepi zalazak sunca kako bi snimili obiteljsku fotografiju.

"Rekao sam naravno. I dok sam pozirao, James je pao na koljena, a ja sam..." - uzdahnuo je Simmons koji pored 30-godišnje kćeri sa suprugom Shannon Tweed ima i sina Nicka Simmonsa. Par će se, kako je otkrio, vjenčati početkom sljedeće godine na jednom od obiteljskih imanja u Malibuu.

"Nisam spreman. Jedne sekunde ona je samo par obraščića s malim nožicama i trčkara uokolo. Sljedeće sekunde, ona je odrasla žena. Nisam spreman. Ali događa se. Ona se udaje, a on je super dečko", emotivan je glazbenik.

Gene se našalio i da Sophie i Henderson "žive zajedno osam godina... u grijehu!", što je bila šala i na vlastiti račun jer je rocker živio čak 28 godina sa Shannon Tweed prije no što su se vjenčali 2011. godine.

image

Shannon Tweed i Gene Simmons

Valerie Macon/Afp

"Ona će od njega napraviti poštenog čovjeka. On ne zna u što se uvalio jer Sophie tamo nosi hlače. Saznat će, o da", nastavlja u istom tonu Simmons.

Sophie je objavila da se zaručila za Hendersona dan prije svog 30. rođendana, 7. srpnja, što je podijelila i na Instagramu.

Osim planiranja vjenčanja sa svojom obitelji, Gene je također zauzet turnejom Kissa nazvanom "End of the Road World Tour", opisanom kao "posljednja turneja ikada" legendarnog rock benda.

"Volimo obožavatelje i ne želimo predugo ostati na pozornici, ali provodimo se najbolje što možemo", objasnio je pjevač "Rock and Roll All Nite", koji je na turneji s Paulom Stanleyjem, Ericom Singerom i Tommy Thayerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:23