MUČNI DETALJI

Ogorčena Britney: ‘Voljela bih vidjeti nekoga tko bi napravio J.Lo to što su radili meni. Drogirali su me‘

Pjevačica je istaknula kako su je u jednom trenutku naglo skinuli s lijekova koje je pila te zatim drogirali litijem

Britney Spears

 Instagram/Ddp Usa/Profimedia

Slavna američka pjevačica Britney Spears nastavlja govoriti o svom načinu života tijekom 13-godišnjeg skrbništva pod kojim ju je njen otac, Jamie Spears, držao.

Dobitnica Grammyja usporedila se s pjevačicom i glumicom Jennifer Lopez objasnivši kako je bila tretirana posljednjih 13 godina.

- Voljela bih vidjeti nekoga tko će reći Jennifer Lopez da sjedi osam sati dnevno sedam dana u tjednu... bez auta, napisala je Spears.

- Voljela bih vidjeti menadžerski tim kako kaže Jennifer Lopez da prođe kroz ono kroz što sam ja prošla. Što mislite što bi ona učinila? Njezina obitelj to nikada ne bi dopustila, dodala je pjevačica.

Spears je istaknula kako joj je njen dugogodišnji tim za osiguranje govorio da ostane kod kuće te da nije imala nimalo privatnosti dok su je mogli gledati kako se presvlači i gola tušira.

- Najgora stvar je što me vlastita obitelj zatvorila na to mjesto četiri mjeseca, napisala je te dodala kako su je naglo skinuli s lijekova koje je inače uzimala te zatim drogirali litijem.

- Prve tri turneje koje sam napravila, svaka je pjesma bila remiks, tako da je zvuk bio nov za moje obožavatelje. To je ono po čemu sam bila poznata. Punih 13 godina za vrijeme mog skrbništva željela sam remikseve svojih pjesama kako bi učinila da pjesme budu nove, objasnila je pjevačica.

- Tijekom četiri godine za vrijeme kojih sam radila u Vegasu, svakih šest tjedana imala sam slobodno. Tražila sam da me povežu s producentima koji bi stvorili zanimljiv zvuk. Rečeno mi je ‘ne‘, prisjetila se te također komentirala negativno iskustvo koje je imala na dodjelama nagrada.

- Otišla sam na je*** Disneyevu dodjelu nagrada gdje su bila četiri nevjerojatna vokala koja su radila upravo ono što sam ja željela raditi tijekom tih 14 godina. Kratke remikseve mojih pet najboljih pjesama na pet minuta, započela je.

- Mislim da je Justin Timberlake imao najduži nastup na VMAS-u u trajanju od sedam minuta, možda i više, nastavila je.

- Moja djeca su to gledala i rekla ‘Mama, zašto su to učinili?‘ Uništili su mi sve, osramotili me i učinili da se osjećam kao nitko i ništa, zaključila je Spears.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:27