ŠOKANTNI PRELJUB

Oglasila se prevarena supruga poznatog glumca: ‘Slomljena sam, nisam slutila da se nešto događa‘

Catherine je zvala Dominica na telefon, ali on ne uzvraća pozive. Ovo je za nju potpuno iznenađenje, rekla je prijateljica
Catherine FitzGerald i Dominic West; Lily James na Visu
 Profimedia

Da papparazzi motre svaki pokret slavnih osoba po cijelom svijetu i u vrijeme pandemije, na svojoj su koži osjetili britanski glumci Dominic West (50) i Lily James (31) čije je intimno druženje uz pregršt zagrljaja i poljubaca snimljeno jučer na ulicama romantičnog Rima.

Ne bi se nitko iščuđavao njihovim nježnostima u javnosti da glumac, poznat po serijama 'Žica' i 'Preljub', nije oženjen. Od 2010. je u braku s irskom aristokratkinjom i dizajnericom krajobraza Catherine FitzGerald. Još jučer je status Westova braka bio nejasan obzirom na fotografije iz Rima, međutim Daily Mail, koji je objavio ekskuzivne fotografije iz Rima, donosi prvu reakciju Westove supruge.

Prijateljima je otkrila da su ona i Dominic još uvijek bili u braku kada su snimljene fotografije te sada smatra da je njihov brak vjerojatno gotov.

Daily Mail otkriva da je Catherine FitzGerald 'šokirana, shrvana te joj je srce slomljeno' nakon što je vidjela fotografije supruga u strastvenom zagrljaju mlade glumice Lily James.

U dom para u Chippenhamu u Wiltshireu stigla je prijateljica kako bi utješila Catherine te je za Daily Mail izjavila da je Catherine mislila da ona i Dominic imaju dobar brak.

- Catherine je zvala Dominica na telefon ali on ne uzvraća pozive. U totalnom je šoku jer nije znala da se nešto događa. Oni su bili zajedno i ovo je za nju potpuno iznenađenje. Ostala je bez riječi, rekla je njezina prijateljica.

Dominic i Catherine zajedno imaju četvero djece: kćer Doru (13), sina Senana (12), sina Francisa (11) i kćer Christabel (7). Glumac također ima još jednu kćer Martu (22) s bivšom djevojkom Polly Astor.

Glumicu Lily James pamtimo kao zvijezdu filma 'Pepeljuga' te 'Mamma Mia 2' (2018.) koji se snimao na Visu. Do nedavno je bila u vezi s glumcem Mattom Smithom (37). I on je glumio u nastavku poznatog mjuzikla, a za vrijeme snimanja filmana Visu bili su još uvijek zaljubljeni.

Ni Lily ni Dominic zasad nisu komentirali ovu navodnu aferu. Par je zadnjih tjedana provodio zajedno na snimanju filma 'The Pursuit Of Love' za BBC u režiji Emily Mortimer.

image
Zaljubljeni Lily James i Matt Smith prije godinu dana
Nash/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 07:05