JENNIFER ANISTON

Odgovorila na optužbe da joj je karijera važnija od majčinstva: ‘Ne znate ništa o mojoj medicinskoj povijesti‘

Glumica je nazvala te komentare o biranju karijere umjesto majčinstva ‘bolnima‘ i ‘jednostavno zlobnima‘

Jennifer Aniston

 Planet Photos/Planet/Profimedia

Holivudska glumica Jennifer Aniston progovorila je o optužbama da je žrtvovala svoju šansu za majčinstvom zbog glumačke karijere.

52-godišnja zvijezda dala je intervju za The Hollywood Reporter u kojemu je osudila one koji govore o njezinu životu, a ne znaju ništa o njezinoj "osobnoj" ili "medicinskoj" povijesti. Ona je, naime, još 2016. godine, nakon razlaza s bivšim suprugom Bradom Pittom, izjavila za Vanity Fair da je "uvijek željela imati djecu", rekavši tada: "Željela sam, želim i željet ću!"

Glumica je bila na vrhuncu svoje karijere dok je snimala seriju "Prijatelji" 1990-ih i 2000-ih, a zbog toga su se njezini obožavatelji i kritičari osjećali dovoljno slobodni da javno iznose neopravdane pretpostavke o njezinu privatnom životu.

"Sve sam to shvaćala vrlo osobno, te glasine o trudnoći i komentare da sam odabrala karijeru umjesto djece. Smetalo me to što te osobe nisu imale pojma što se događa u mom privatnom životu, kakvo mi je medicinsko stanje, zašto ne mogu... Mogu li imati djecu? Oni ne znaju ništa o tome", rekla je glumica i nazvala te komentare "bolnima" i "jednostavno zlobnima".

Također se osvrnula na "dvostruke standarde" od kojih uvijek profitiraju muškarci. "Muškarci se mogu ženiti koliko god puta žele, mogu oženiti mlađu ženu od 20 ili 30 godina. Ženama u današnjem društvu i dalje to nije dopušteno, njih se zbog takvih stvari osuđuje", rekla je Aniston.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:09