VIĐENI NA VEČERI

Odali ih zagrljaji i poljupci na ulici: Slavna pjevačica ljubi 38-godišnjeg voditelja?

27-godišnja pop zvijezda i 38-godišnji Trevor viđeni su zajedno na večeri u jednom jamajčanskom restoranu u New Yorku

Dua Lipa

 Mairo Cinquetti/Nurphoto Via Afp

Slavna pjevačica Dua Lipa, čini se, opet ljubi! Ovog puta šuška se da je odabranik njezina srca južnoafrički komičar i voditelj ‘The Daily Showa‘ Trevor Noah.

27-godišnja pop zvijezda i 38-godišnji Trevor viđeni su zajedno na večeri u jednom jamajčanskom restoranu u New Yorku, a očevidci tvrde da se među njima mogla osjetiti kemija. Također su viđeni kako se grle prije nego što je svatko krenuo svojim putem.

"Tiho su sjedili podalje od svih ostalih u restoranu. Bilo je jasno da su zaljubljeni jedno u drugo i sjedili su blizu jedno drugome tijekom večere. Otišli su zajedno i prošetali, zaustavljajući se kako bi se dugo grlili, a razmijenili su i poljubac", rekao je izvor za Daily Mail.

Potencijalni slavni par ranije nije davao nikakve naznake o njihovu romantičnom odnosu, a ovaj je spoj uslijedio nakon što su oboje prekinuli sa svojim partnerima s kojima su bili u vezama oko dvije godine. Dua je tako bila s modelom Anwarom Hadidom (23), mlađim bratom Belle i Gigi Hadid. Njih su dvoje prohodali u lipnju 2019., ubrzo nakon što je ona prekinula sa svojim prethodnim dečkom. Ipak, prekid je uslijedio u prosincu prošle godine. Prije toga je bila u vezi s modelom Isaacom Carewom, a bili su zajedno od 2015. do 2017. Zatim je hodala s Paulom Kleinom, da bi se opet vratila Carewu, ali je konačni prekid uslijedio u svibnju 2019. Trevor je bio u vezi s glumicom Minkom Kelly, a njihov je odnos imao uspone i padove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:52