KRUŽE GLASINE

Odale ih fotografije: Johnny Depp daje jasne znakove o bliskom odnosu s odvjetnicom

Zadnjih dana suđenja, fotografije glumca i odvjetnice daju jasne znakove o prisnom odnosu između njih dvoje

Johnny Depp i odvjetnica Camille Vasquez tijekom suđenja

 Michael Reynolds/Afp/Profimedia

Johnny Depp se i dalje bori u sudskom procesu sa svojom bivšom suprugom Amber Heard. Međutim, sve su glasnija nagađanja da je glumac u vezi s jednom od svojih odvjetnica, Camille Vasquez.

Posljednjih dana suđenja fotografije glumca i odvjetnice daju znakove da njih dvoje imaju prisan odnos. Na takav zaključak mnoge je potaknulo to što su viđeni kako si šaputaju na uho, razmjenjuju poglede, smješkaju se jedno drugome u sudnici, a očevici su primijetili i stisak ruke...

No, bliski i provjereni izvori rekli su za TMZ da su nagađanja potpuno izmišljena te da je njihov odnos isključivo profesionalan.

image

Johnny Depp i odvjetnica Camille Vasquez

Brendan Smialowski/Afp/Profimedia

Izvori su spomenuli da su se svi članovi odvjetničkog tima zbližili s Deppom jer su otkrili njegovu nježnu i duhovitu stranu te su počeli s njim graditi prijateljstva.

Govoreći o glasinama, spomenuli su da se Vazquez često smiješi Deppu u sudnici jer ga smatra duhovitim i uživa u njegovim ludorijama i smislu za humor. Također, ona se prema Deppu ponaša na isti način kao i prema drugim odvjetnicima te cijeli tim pokušava ostati snažan sred intenzivnog sudskog procesa.

Što je najvažnije, izvori govore da je Camille već nekoliko mjeseci u sretnoj vezi s britanskom agentom za nekretnine.

Odvjetnica je dodala kako misli da se Depp prema njoj ne ponaša drugačije nego prema ostalim odvjetnicima koji ga brane i nadaju se pobjedi u sporu teškom 150 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:26