ARIANA GRANDE

Očajna pjevačica: ‘Molim vas, prestanite slati poruke pune mržnje mojoj obitelji! Sve ste pogrešno shvatili, ne podržavate me‘

Pjevačica je istaknula da njezin novi album ‘Eternal Sunshine‘ ima više interpretacija i poručila ‘neka slušaju pažljivije‘

Ariana Grande

 Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia/Stephen Lock/zuma Press/profimedia

Ariana Grande zamolila je obožavatelje da prestanu slati poruke ispunjene mržnjom njezinim najbližima, prenosi Daily Mail. Obožavatelji su bliskim ljudima pjevačice krenuli slati poruke mržnje jer su izvukli zaključke iz njezinih zagonetnih tekstova s njezina nova albuma "Eternal Sunshine".

Pjevačica je istaknula da album ima više interpretacija. Drama je nastala i oko naslovne pjesme iz koje su obožavatelji iščitali da je njezin bivši muž, Dalton Gomez, možda bio nevjeran.

image

Dalton Gomez i Ariana Grande

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

"Samo sam htjela reći da me svatko tko šalje poruke mržnje ljudima u mom životu, na temelju vaše interpretacije ovog albuma, ne podržava i radi apsolutno suprotno od onoga što bih ja ikada poticala", napisala je Ariana na svom Instagram storyju pa dodala da, iako je album pun bolnih trenutaka, također je napravljen iz duboke, iskrene ljubavi.

image

Ariana Grande obratila se svojim obožavateljima

Screenshot Instagram/Ariana Grande/

"Ako to ne možete čuti, molim vas, slušajte pažljivije", poručila je pjevačica. Prije objavljivanja svog sedmog studijskog albuma, pjevačica se suočila s burnom reakcijom korisnika na društvenim mrežama zbog svoje nove veze s Ethanom Slaterom. Njihova je romansa bila izvor kritika jer su ih neki optuživali za nevjeru jer se pjevačica razvodila od Gomeza kada i Slater od svoje supruge Lilly Jay.

image

Ariana Grande i Ethan Slater

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:20