PAMETAN POTEZ

Obožavatelji razotkrili Taylor Swift: Ovaj trik koristi tijekom nastupa i do sada to nitko nije primijetio!

Turneja je u punom jeku, ali obožavatelji strahuju hoće li se održati svi koncerti zbog ekstremnih vremenskih uvjeta

Taylor Swift

 Henning Kaiser/Dpa Picture-alliance Via Afp

Otkriven je tajni način na koji Taylor Swift dolazi na pozornicu tijekom svoje australske turneje, prenosi Daily Mail. Jedan je obožavatelj objavio video na Instagramu sa Swiftinog nastupa u Melbourneu na kojem se vidi kako je pop zvijezda ušla u kolica za čišćenje. Nakon što se zaustavila u blizini šatora, izlazi iz kolica prije nego što se u kostimu popne uz stepenice.

Swift je također viđena kako izlazi iz velikih kolica tijekom svog koncerta u Teksasu, koju je također podijelio obožavatelj na TikToku. Swiftina "Eras" turneja u punom je jeku, ali obožavatelji strahuju hoće li zvijezda moći održati sve koncerte zbog ekstremnih vremenskih uvjeta.

Zavod za meteorologiju izdao je upozorenje na jaku grmljavinsku oluju, jake kiše, vjetrove i velike tuče. Prema web stranici stadiona Accor, događaji će se odvijati po kiši, tuči ili suncu osim ako sigurnost pokrovitelja i umjetnika nije ugrožena. To organizatorima ostavlja mogućnost da u zadnji tren naprave prilagodbe njezinih nastupa ovisno o vremenskim nepogodama.

"Nitko ne želi da TayTay umre tijekom koncerta na otvorenom", komentiraju obožavatelji, a činjenica da je tijekom ove turneje možda svega dva puta odgodila nastup, ulijeva im nadu da je vremenske nepogodnosti neće spriječiti u održavanju koncerta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:16