KAKO BEZ GIBBSA?

Obožavatelji hit serije u šoku: Mark Harmon odriče se značke i nakon 19 sezona odlazi iz ‘NCIS-a‘

Kad je u pitanju budućnost njegova lika, nikad nemojte računati na to da je Leroy Jethro Gibbs u potpunosti isključen, kaže producent
Mark Harmon
 Cbs/Planet/Profimedia

Glumac Mark Harmon (70) šokirao je brojne obožavatelje odlukom o napuštanju jedne od najdugovječnijih CBS-ovih serija "NCIS" - nakon 19 sezona i četiri dodatne epizode, više neće igrati glavnu ulogu Leroyja Jethroa Gibbsa.

"Kao izvršni producent i vrlo dobar prijatelj, Mark će i dalje biti sastavni dio serije... Kad je u pitanju budućnost njegova lika, kao što su dugogodišnji obožavatelji serije mogli primjetiti... Njega nikad ne treba odbaciti, nikad nemojte računati na to da je Leroy Jethro Gibbs u potpunosti isključen", stoji u izjavi glavnog scenarista i producenta Stevena Bindera.

Iz CBS-a su odbili komentirati znači li to da će možda u budućim epizodama Harmon eventualno reprizirati svoju ulogu.

Gibbsova odluka da se odrekne svoje značke uslijedila je nakon njegove suspenzije iz 18. sezone zbog napada na ubojicu i zlostavljača pasa i nakon eksplozije broda koja ga je gotovo ubila. Putovanje omiljenog TV agenta završilo je u epizodi "Great Wide Open" koja se emitirala u ponedjeljak, a u kojoj se Gibbs obračunao s protivnikom Paulom Lemereom (glumi ga Jason Wiles).

Gibbs se oprostio od njemu dragih ljudi, a najdirljiva scena svakako je ona s Timom McGeejem. Odlučivši ostati na Aljasci, Gibbs mu govori kako "takav mir nije osjetio desetljećima, još od smrti svoje prve supruge i kćeri".

Oproštaj je itekako emotivno prikazan u seriji, čak su i suze glumačke ekipe vjerojatno bile prave, a obožavateljima tek ostaje za vidjeti hoće li u seriji vrijediti pravilo 91 - "ako odeš, ne okreći se".

Gibbs je bio nezaobilazan dio čitavog NCIS svijeta, uključujući "NCIS: Los Angeles" i "NCIS: Hawaii" i teško je povjerovati da se u seriji neće ipak pojavljivati, barem s vremena na vrijeme. Ali obožavateljima i čitavoj ekipi serije prilično će nedostajati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 22:40