ISPRIKA NIJE POMOGLA

Obožavani glumac šokiran uvredom Matthewa Perrya: ‘Ne razumijem kako je postao toliko radikalan‘

Zvijezda Prijatelja promovira svoju knjigu u kojoj se pita zašto umiru slavni glumci, ali ‘jedan obični‘ Keanu Revees i dalje živi

Matthew Perry

 Gabriel Bouys/Afp

Zvijezda sad već kultne serije ‘Prijatelji’, Matthew Perry u svojim je memoarima uvrijedio kolegu Keanua Reevesa kada ga je usporedio s preminulim glumcem i svojim prijateljem Riverom Phoenixom.

- Zašto su originalni mislioci poput Rivera Phoenixa i Heatha Ledgera umrli, ali Keanu Reeves još uvijek hoda među nama? River je bio prekrasan čovjek iznutra i izvana i previše lijep za ovaj svijet. Čini se da nas uvijek napuštaju stvarno talentirani momci, piše Perry u svojim memoarima ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing‘.

image

Keanu Reeves

Robyn Beck/Afp

Ubrzo se ispričao holivudskom glumcu, izjavivši za People: ‘Zapravo sam Keanuov veliki obožavatelj. Samo sam slučajno odabrao ime, moja greška. Ispričavam se‘.

Perry i Phoenix glumili su najbolje prijatelje u filmu ‘A Night in the Life of Jimmy Reardon‘ i zbližili se u stvarnom životu, no poznati glumac preminuo je od predoziranja drogom u 23. godini života 1993., dok je Ledger 2008. umro od iste stvari.

Navodno je čak i sam Reeves bio zatečen Perryjevim komentarom. Izvori bliski zvijezdi Matrixa prenose da Revees ne razumije tako radikalne komentare od Perrya.

U svojim memoarima Perry piše o tome kako se borio s ovisnošću o drogi i alkoholu dugi niz godina.

image

Serija ‘Prijatelji‘

Warner/Collection Christophel Via Afp

Glumac je također detaljno opisao kada je 2018. skoro umro kada mu je puklo debelo crijevo te spomenuo i svoje nesretne veze sa slavnim glumicama poput Julije Roberts, Cameron Diaz i svoje kolegice iz serije Jennifer Aniston.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:30