NASTAVAK DRAME

Objavljene fotografije modrica Angeline Jolie za koje je navodno kriv Brad Pitt: Sve je prijavila FBI-ju

Crno-bijele fotografije, koje su uključene u izvješće FBI-ja, pokazuju modrice na Angelininoj šaci i laktu

Brad Pitt i Angelina Jolie

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Objavljene su fotografije modrica Angeline Jolie (47) koje je navodno zadobila tijekom fizičkog obračuna s bivšim Bradom Pittom (58) u njihovu privatnom zrakoplovu 2016. godine. Glumica je fotografije dala na uvid FBI-ju, a na njima se vide modrice na šaci i laktu.

Angelina tvrdi da ju je tijekom tog leta Pitt odveo u toalet u stražnjem dijelu zrakoplova, zgrabio je za ramena i tresao dok je vikao kako im uništava obitelj, stoji u izvješću FBI-ja. Pitt s druge strane negira sve tvrdnje svoje bivše žene.

Tijekom tog leta jedan od sinova nazvao je Pitta šu***om dok su stajali ispred vrata toaleta, Pitt je izgledao kao da će napasti sina, stoga je Angelina uskočila u svađu. Ona ga je uhvatila s leđa za vrat kako bi ga obuzdala, a on je zabacio svoje tijelo unatrag zbog čega je Angelina udarila u stolice iza njih. Glumica tvrdi da je zbog toga zadobila ozljede leđa i lakta, kao i ranu koja izgleda poput opekline na ruci.

Crno-bijele fotografije, koje su uključene u izvješće FBI-ja, pokazuju modrice na Angelininoj šaci i laktu, javlja Page Six.

Angelina tvrdi kako se Pitt tijekom cijelog leta ponašao čudno, neprestano se bunio i vikao na djecu. Cijela obitelj je bila u šoku zbog njegovog ponašanja.

- Bila sam smrznuta i uplašena, nisam znala što učiniti, rekla je glumica.

Jolie je rekla da je bilo napetosti između nje i njezina bivšeg supruga, dodajući da se zbog Pittovih postupaka u privatnom zrakoplovu 2016. osjećala poput taoca, otkriva izvješće FBI-ja u koje je NBC imao uvid. Pitt je, s druge strane, zadobio samo ogrebotinu od incidenta, za koju glumica tvrdi da može biti od nje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:23