BENJAMIN KEOUGH

Obdukcija unuka Elvisa Presleyja otkrila u kakvom je bio stanju: ‘Gušim se od boli svaki dan‘

Bio je nevjerojatno sličan djedu. Za par bi dana navršio 28 godina, stoga je ovaj period posebno težak. U srpnju si je oduzeo život...
Benjamin Keough i Lisa Marie Presley, Elvisova kći
 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Lisa Marie Presley (52) objavila je na Instagramu dirljivo sjećanje na pokojnog sina koji bi 28. listopada imao 28. rođendan. Benjamin Keough oduzeo si je život u srpnju ove godine.

"Moj divan anđeo. Obožavam tlo po kojem si hodao, na Zemlji i sad u raju. Moje srce i duša su otišli s tobom", napisala je i dodala da se guši od neopisive boli i da je svaki trenutak u danu besmislen bez njezinog voljenog djeteta.

"Nikad više neću biti kao prije. Molim te, ljubavi, čekaj me i drži me za ruku dok ostajem da bi štitila i čuvala tvoje mlađe sestre i da budem tu za Rileya. Znam da bi tako želio. Sretan ti rođendan, slatki moj dječače. Bio si predobar za ovaj svijet".

Prošli tjedan je obdukcija potvrdila da je Keough u krvi imao kokain i alkohol kad se upucao. Tragedija se desila u njegovoj kući u Kaliforniji, nakon što se posvađao s djevojkom Dianom Pinto.

Snimke nadzorne kamere pokazale su kako se žestoko svađaju u dvorištu kuće, nakon čega je otišao u kupaonicu, zaključao se i presudio si. Mladić je posljednjih mjeseci bio u teškom emotivnom stanju, bolovao je od depresije, što je potvrdila i njegova obitelj. Pokušao je samoubojstvo šest mjeseci prije, a tri tjedna je proveo i u rehabilitacijskoj klinici.

image
Obitelj Lise Marie
Instagram

Keough je Lise Marie and glazbenika Dannyja Keougha, njezinog prvog od četiri muža. Par je bio u vezi od 1988. do 1994. godine.

Posljednji Lisin suprug, iako i on već bivši, Michael Lockwood, boji se da će se ona vratiti starim porocima zbog kojih je nekoliko puta bila na odvikavanju.

Lisa Marie, koja je kćer Elvisa Presleya, prije je često govorila kako je njezin sin Benjamin nevjerojatno sličan pokojnom djedu.

Kralj rock and rolla je nakon godina drogiranja i ovisnosti o lijekovima 1977. u 42. godini pao u komu nakon srčanog udara u svojoj kupaonici na imanju u Gracelandu. Prevezli su ga u bolnicu, ali ga nisu uspjeli spasiti.

Kasnije je otkriveno da je temeljni uzrok njegovih srčanih problema bila prevelika potrošnja lijekova, uključujući kodein, morfij i Demerol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 04:02