MISTERIOZNI REPER

Novo bizarno Kanyeovo izdanje skriva poruku: Bianca se nije odvajala od njega dok je Kim Kardashian bila u blizini

Pojavila se i njegova supruga Bianca Censori koja je odjenula crno pokrivalo za glavu od lateksa

Kanye West

 Screenshot/instagram/profimedia/

Na SuperBowlu 2024. ove nedjelje, Kanye West sakrio je lice intrigantnom maskom s raspelom, a posebice je zanimljiv podatak da je misteriozna maska zapravo kreacija Alexandera McQueena, odnosno, potječe iz dizajnerove kolekcije "Dante" iz jeseni 1996. godine.

Budući da je u nedjelju obilježena 14. godišnjica McQueenove smrti, West je vjerojatno nosio masku u čast pokojnoj modnoj legendi. Prema Page Sixu, kontroverzni glazbenik stavio je masku preko još jednog pokrivala za glavu te odjenuo i crnu kožnu jaknu. Uz Westa, pojavila se i njegova supruga Bianca Censori koja je odjenula crno pokrivalo za glavu od lateksa, a uparila ga je zajedno s kožnim kaputom.

Ono što je zainteresiralo brojne medije je pojava Kanyeove bivše supruge, Kim Kardashian, na istom tom stadionu. Naime, zvijezda reality showa "Kardashians" prisustvovala je utakmici s dugogodišnjom prijateljicom La La Anthony, samo nekoliko sati nakon što je prvi put viđena s Odellom Beckhamom Jr. poslije mjeseci nagađanja o njihovoj ljubavnoj vezi.

image

Kim Kardashian na Super Bowlu

Patrick T. Fallon/Afp/Profimedia/Patrick T. Fallon/afp/profimedia

Kardashian i Beckham brzo su dospjeli na naslovnice nakon što su viđeni kako zajedno šeću hotelom Wynn nakon zabave prije SuperBowla u subotu navečer, a oboje su bili škrti na riječima o svojoj vezi o kojoj se dugo pričalo, no izvori su nedavno rekli Daily Mailu da ona "trenutačno ne viđa nikoga drugog" osim Beckhama. Podsjetimo, Kardashian je bila slobodna otkako je prekinula s Peteom Davidsonom u kolovozu 2022. godine.

Prethodno je bila udana za Westa od 2014., ali je podnijela zahtjev za razvod 2021. godine, prije nego što je konačno privela proces kraju 2022. godine. Iako je Kardashian ranije govorila o poteškoćama zajedničkog roditeljstva, čini se da se bolje slažu otkako su prije dva tjedna bili na zajedničkoj večeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:07