USKRS U BIJELOJ KUĆI

Novinari počeli ispitivati Bidena o Afganistanu pa uskočio uskrsni zec da ga spasi: Pogledajte reakciju!

Američki predsjednik Joe Biden bio je domaćin prvog ‘Easter Egg Rolla‘ u Bijeloj kući

Joe Biden i uskrsni zeko

 Jim Loscalzo/pool/cnp/startraksphoto.com/Instar Images/Profimedia

Na travnjaku Bijele kuće sve je bilo u uskršnjem raspoloženju, a onda je osoba odjevena u kostim Uskrsnog zeca intervenirala kako bi spriječila američkog predsjednika Joea Bidena da odgovara na novinarska pitanja.

Biden, koji je bio domaćin prvog 'Easter Egg Rolla' u Bijeloj kući, tradicije u SAD-u dulje od 100 godina, otkako je došao na poziciju američkog predsjednika, počeo je odgovarati na upit afganistanske novinarke Nazire Karimi kada se pojavio zeko i prekinuo ga.

Sudionik događaja Thomas C. Dillon na Twitteru je objavio snimku te interakcije.

"Joea Bidena brzo je prekinuo Uskrsni zeko nakon što je počeo komentirati Afganistan i Pakistan na travnjaku Bijele kuće", napisao je Dillion u opisu 11-sekundnog isječka.

Dillon, konzultant za odnose s javnošću i bivši savjetnik britanskog premijera Borisa Johnsona, podijelio je proširenu verziju videa, uključujući Karimijev kratki upit o Afganistanu, Pakistanu i Rusiji.

"Pakistan ne bi trebao i Afganistan bi trebao biti - ljudi bi trebali biti slobodni", počeo je govoriti Biden, a onda se pojavio zeko. Američki predsjednik šokirano je trgnuo glavom prema kostimiranom liku i odmaknuo se od njega, a zeko je entuzijastično počeo mahati šapama. Zatim je odveo Bidena jer je trebao započeti novi krug natjecanja s pisanicama.

Na društvenim se mrežama pojavila fotografija jedne od glasnogovornica Bijele kuće Meghan Hays prerušene u uskrsnu zečicu, a čini se da je fotografija snimljena neposredno prije ili nakon ovog događaja.

Novinari Bijele kuće inače smatraju Hays odgovornom za ograničavanje medijskog pristupa Bidenu na javnim događanjima koja su se održavala tijekom prošle godine, prenosi NY Post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:23