NOVE POTEŠKOĆE

Novi sukob između Shakire i Piquea: Ne dopušta joj da napusti Španjolsku s njihovom djecom

‘Shakira neće stati dok se ne uspije preseliti u Miami i povede djecu sa sobom‘ - tvrdi izvor

Shakira i Gerard Pique

 Gabriel Bouys/AFP

Shakira je jasna: želi napustiti Barcelonu i živjeti u Miamiju sa svoje dvoje djece, ali treba joj pristanak Gerarda Piquéa kako bi sinovi Milan i Sasha mogli napustiti Španjolsku, no vrlo je vjerojatno da će Piquetov odgovor biti "ne", piše Marca.

image

Shakira i Gerard Pique

Shutterstock Editorial/Profimedia

Puno se šuškalo o razlazu Shakire i Piquéa, a glavni je razlog bila nevjera nogometaša Barcelone. Očekuje se komplicirana pravna bitka za skrbništvo nad njihovom djecom. Prema informacijama koje je objavio portal Informalia, kolumbijska zvijezda neće mirovati dok ne bude živjela u Miamiju sa svoje dvoje djece i učinit će sve što je potrebno da to i ostvari, uključujući i objavu izvješća koje sportaša vrlo vjerojatno neće ostaviti u dobroj poziciji. Piqué im, navodno, neće dopustiti da napuste zemlju, čak ni tijekom odmora.

- Shakira neće stati dok se ne uspije preseliti u Miami i povede djecu sa sobom. To joj je glavni cilj, no ne može bez Piquéova pristanka, kojeg on neće dati. Čak ni nekoliko dana godišnjeg odmora - rekao je izvor medijima.

image

Shakira i Gerard Pique

Bryan R. Smith/AFP

- Piqué neće dopustiti da ga Shakira odvoji od njegove djece. Ne želi da mu se dogodi ono što se dogodilo njegovu sunarodnjaku Nicolasu Vallejo-Nagera Colateu čija je žena otišla u Miami i koji nema drugog izbora nego živjeti u Miamiju ako želi vidjeti i provoditi vrijeme sa svojim sinom. On neće dopustiti Shakiri da se preseli k njima - dodaje izvor.

I premda je zasad Piqué miran, s obzirom na to da njegova djeca ne mogu napustiti Španjolsku ako on to ne odobri, izvješće koje Shakira priprema i koje bi utjecalo na Piquéov imidž moglo bi omogućiti pregovore između njih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:59