NOVI BOJKOT

Novi šok, vrije iza kulisa: Kaarija odbio čitati rezultate u ime Finske, evo kako su reagirali natjecatelji

Nakon kontroverzi oko Izraela te izbacivanja Nizozemca, šuška se i o bojkotu Irske i Austrije. Očekuje nas drama u finalu

Kaarija, prošlogodišnji finski predstavnik

 Screenshot/youtube/

Ispred Finske glasove tamošnjeg žirija u finalu Eurosonga trebao je pročitati lanjski drugoplasirani pjevač na Eurosongu, reper Kaarija. To se, međutim, neće dogoditi.

- Ne bih se osjećao dobro kada bih to učinio- kazao je Kaarija koji je na ovogodišnjem Eurosongu sudjelovao u show programu druge polufinalne večeri.

Podsjetimo, tad je dočekan s ovacijama, a odradio je sjajan show. Lani je unatoč rekordnom broju glasova završio kao drugoplasirani, ali u sjećanju publike ostao je kao moralni pobjednik.

Nastavlja se tako drama iza kulisa finala Eurosonga u Švedskoj. Nakon kontroverzi oko Izraela te izbacivanja Nizozemca Joosta Kleina, šuška se i o bojkotu Irske i Austrije.

Nedugo nakon što se doznalo da je Kaarija odbio čitati rezultate u prijenosu natjecatelji su mu pružili podršku. Iz prostora u kojem su smješteni u dvorani malo prije se prolomilo skandiranje: Kaarija, Kaarija!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 22:10