DOLCE I GABBANA NA UDARU

Novi rat među Kardashianima: ‘Iskoristila si moje vjenčanje da zaradiš, otela si mi moj poseban dan‘

‘The Kardashians‘ su objavili dramatičan trailer u ponedjeljak koji je obožavateljima dao naslutiti veliki sukob između slavnih sestara

Nova sezona realitya ‘The Kardashians‘

 Backgrid Uk/Profimedia/

Treća sezona reality showa ‘The Kardashians‘ bit će vatrena, barem ako je suditi po traileru koji je zapalio društvene mreže. Premijerno prikazivanje na Hulu-u zakazano je za 25. svibnja, a čini se da će glavna tema nove sezone biti borba oko jednog za njih vrlo tipičnog problema - Dolce & Gabbane.

Najstarija sestra Kim tako u traileru govori: "Unatoč cijelom ludilu, ne želim se svađati s obitelji". No sestra Kourtney izgleda spremna za rat s njom pa je optužuje da nema granica ni poštovanja prema njoj.

Sukob između sestara, čini se, u svađu će uvući i Kylie, vlasnicu kozmetičkog carstva, i supermodel Kendall, koje se pokušavaju držati po strani.

- Mislim da nitko nije u krivu, kaže u jednom trenutku Kylie, govoreći kako razumije obje strane.

- Kao sestre, moramo se podupirati, govori pak Kendall dok se dotjeruje pred ogledalom.

Kako je sve počelo? Kourtney je naime optužila Kim da je njezino vjenčanje u svibnju 2022. godine s Travisom Barkerom iskoristila kao "poslovnu priliku" i osjeća da joj je njezin poseban dan "otet", prema drugom prikazu trailera koji je izašao prošlog mjeseca.

Raskošno vjenčanje Kourtney i Travisa održano je na talijanskom imanju koje posjeduju dizjaneri Dolce & Gabbana, Domenico Dolce i Stefano Gabbana, a njihova luksuzna modna kuća kreirala je haljinu osnivačice brenda Poosh.

Nedugo nakon raskošnog slavlja tematiziranog na temu D&G-a, Kourtney je saznala da Kim surađuje s brendom u dizajniranju kolekcije pod nazivom "Ciao, Kim".

Osnivačica brenda SKIMS ubrzo je postala novo lice Dolce & Gabbane, a njihova suradnja izašla je na vidjelo tijekom Pariškog tjedna mode u rujnu.

"To će sve izaći u emisiji", smiješkala se Kim u ispovjedaonici novog trailera. Iako će se Kim i Kourtney morati suočiti sa svojim nesuglasicama, jedno je sigurno - ljubav sestara će preživjeti sve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:39