NASTAVLJA S OPTUŽBAMA

Novi eksplozivni intervju Amber Heard: ‘Imam bilješke terapeuta koje dokazuju da me Depp zlostavljao‘

Unatoč tome što je suđenje završilo, glumica nastavlja javno govoriti protiv bivšeg supruga

Amber Heard

 Profimedia

Glumica Amber Heard tvrdi da bilješke njezina terapeuta dokazuju da ju je bivši suprug Johnny Depp fizički zlostavljao te da je prijetio da će je ubiti.

Bilješke, za koje 36-godišnja zvijezda 'Aquamana' tvrdi da su novi dokazi o tome da su njene tvrdnje o seksualnom i fizičkom zlostavljanju njezina bivšega supruga istinite, sutkinja je već odbila u njezinu slučaju za klevetu. Objasnila je da su to bilješke 'iz druge ruke' te je također zabranila odvjetničkom timu da podnese te dokumente kao dokaz.

Ipak, glumica je prije eksplozivnog intervjua s novinarkom i odvjetnicom Savannah Guthrie, NBC-jevom Dateline predala registrator koji datira iz 2011.

Bilješke koje je njen terapeut vodio tijekom njihovih seansi prikazuju se na ekranu u 20-minutnom intervjuu za Dateline, a Guthrie otkriva da su sadržavale nekoliko opisa nasilja s kojim se glumica navodno suočila.

- Postoji registrator u kojem su godinama vrijedno prikupljane bilješke, koje datiraju iz 2011., a u kojemu sam prijavila zlostavljanje svom liječniku, govori glumica novinarki Guthrie.

Prema Guthrie i Datelineu bilješke sadrže opise nasilja iz siječnja 2012. kada je Heard rekla svom terapeutu da ju je Depp udario te bacio na pod, a osam mjeseci nakon toga 'rastrgao joj spavaćicu te je bacio na krevet'.

image

Johnny Depp

Jim Watson/Afp/Profimedia/Jim Watson/Afp/Profimedia

Također, kako se navodi u bilješkama, 2013. ju je bacio o zid i prijetio da će je ubiti.

Najnoviji isječak iz intervjua za Dateline dolazi dan nakon što je emisija 'Today' emitirala treći dio opsežnog intervjua, u kojem Heard priznaje da 'još uvijek voli' Deppa unatoč tome što ga je još jednom optužila za fizičko zlostavljanje tijekom njihove veze.

Ranije ovoga mjeseca, porota je presudila da je glumica oklevetala Deppa objavivši članak u Washington Postu u kojem navodi da je preživjela seksualno zlostavljanje.

image

Johnny Depp i Amber Heard

Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia/Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia

Međutim, unatoč tome što je proglašena krivom za klevetu, Heard nastavlja javno optuživati bivšega supruga za fizičko i seksualno zlostavljanje, a za Dateline govori kako nije osvetoljubiva osoba koja pokušava napakostiti bivšem suprugu.

- Jedna stvar koju vam mogu reći je da nisam osvetoljubiva. To bi bio jako loš način osvete, govori.

- Koliko god ovo bilo glupo reći naglas, moj cilj je, jedino čemu se u ovom trenutku mogu nadati, da me ljudi vide kao ljudsko biće, dodaje.

Kada je novinarka pritisnula glumicu da progovori o svjedočenju nekoliko svjedoka koji su izjavili da su je vidjeli kako potiče nasilje protiv Deppa tijekom njihove veze, ona je istaknula da nikada nije poticala nasilje, već samo odgovorila na njega.

- Kada živite u nasilju i to postane normalno, kao što sam svjedočila, morate se prilagoditi, usvojiti strategiju da se nosite s tim, rekla je te dodala kako ju je 'jako dugo udarao' prije nego se uopće znala obraniti.

Guthrie ističe da je glumica jedina žena koja je iznijela optužbe za zlostavljanje protiv Deppa, postavljajući joj pitanje zašto nitko drugi nije progovorio o tome.

- Pogledajte što mi se dogodilo kada sam to učinila. Biste li se vi usudili?, odgovara glumica.

image

Amber Heard

Michael Reynolds/AFP

Neposredno poslije njezina intervjua, oglasio se i Deppov odvjetnički tim, komentirajući Heard koja nastavlja javno iznositi svoje tvrdnje, čak i nakon što je suđenje završilo.

- Žalosno je što se optuženica i njezin tim vraćaju na ponavljanje, ponovno osmišljavanje i procesuiranje stvari za koje je sud već donio odluku te je presuda donesena jednoglasno i nedvojbeno od strane porote, u Johnnyjevu korist, poručili su.

Ipak, Heard naglašava kako ne želi ništa drugo nego samo nastaviti sa svojim životom.

- Radujem se što ću nastaviti svoj život i nastavit ću hodati podignute glave, poručila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 18:39