PIKANTERIJE

Novi detalji o seks skandalu voditelja BBC-ja, striptizeta-ljubavnica: ‘On je ne priznaje, ali moja kći zna tko joj je otac‘

Blokirao je sve njezine brojeve nakon što je otkrio da je trudna, a striptizeta tvrdi da je varao oko rezultata testa očinstva

Ilustracija

 Kristina Kokhanova/Alamy/Alamy/Profimedia

Prošlog se tjedna na naslovnicama brojnih portala smjestila vijest o oženjenom voditelju BBC-ja koji je napravio dijete jednoj striptizeti, ostavio je putem poruke te je natjerao da potpiše ugovor o povjerljivosti podataka. Iako striptizeta tvrdi da "ne žali ni za čim u životu jer je iz cijele ove priče dobila svoju prekrasnu kćer", spomenuta kći navodno je rekla svojoj majci da nije zainteresirana za susret s njim.

Prema Daily Mailu, djevojčica zna tko joj je otac, a ispričana joj je i priča o tome kako je on našvrljao svoju poznatu krilaticu po grudima njezine majke. Žena je opisala kako je njezina kći bila "ambivalentna" prema svom ocu.

- U početku je bila oduševljena, ali otkad je ova priča eksplodirala, odlučila je da ga još ne želi upoznati - tvrdi majka.

- Ne smeta joj. To bi se moglo promijeniti u nekoj fazi u budućnosti, ali za sada je zadovoljna kako stvari stoje - objasnila je majka i dodala da "ona ne želi ništa učiniti u vezi s tim".

- Odabrala sam svoje dijete odgajati kao samohrana majka i to je ono što ću nastaviti raditi - zaključuje.

Poznata TV ličnost je zanijekala da je on otac njezine kćeri i nije plaćao alimentaciju, rekla je za britanski The Sun.

Podsjetimo, voditelj i striptizeta viđali su se šest mjeseci nakon što su se upoznali u jednom noćnom klubu, a onda je on "blokirao sve njezine brojeve" i "nestao" nakon što je saznao da je trudna. Ona također tvrdi da se njegov DNK test djelomično podudara, ali ne dokazuje u potpunosti da je on otac djeteta. Također sumnja da je on uključio svog rođaka u cijelu priču te "varao oko rezultata testa očinstva".

Nakon što je potpisala ugovor o povjerljivosti podataka, striptizeta ne smije govoriti o svojoj vezi sa zvijezdom BBC-ja. Međutim, tvrdi da njezina kći, koja zna identitet svog oca, nije obuhvaćena tim ugovorom te ga može kontaktirati kad navrši 16 godina, ako će to htjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 04:27