HIT SERIJA

Nova sezona ‘Krune‘ tek kreće sa snimanjem, a Angelina Jolie sigurno će ju gledati, evo i zašto

Snimanje pete sezone treba početi za koji dan, a publika će događaje u britanskoj kraljevskoj obitelji koji obuhvaćaju početak 90-ih
The Crown, Olivia Colman kao kraljica Elizabeta
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivši suprug Angeline Jolie ulazi u zvjezdanu postavu pete sezone popularnog serijala 'Kruna' (The Crown).

Nije riječ o Bradu Pittu, već o Jonnyju Lee Milleru (48 koji će glumiti premijera Johna Mayora, čelnika Konzervativne stranke i britanskog premijera između 1990. i 1997. godine.

image
Johnny Lee Miller.
David Fisher/Shutterstock Editorial/Profimedia

Potvrdili su producenti serije u čijoj ćemo petoj sezoni gledati i Imeldu Staunton koja je nakon Claire Foy i Olivije Colman dobila ulogu kraljice Elizabete. Princezu Margaret glumit će Lesley Manville, princa Philipa Jonathan Pryce, Camillu Parker Bowles utjelovit će Olivia Williams, princa Charlesa igrat će Dominic West, a princezu Dianu Elizabeth Debicki.

Snimanje pete sezone treba početi za koji dan, a publika će događaje u britanskoj kraljevskoj obitelji koji obuhvaćaju početak devedesetih moći vidjeti 2022. godine. Producent serije Martin Childs najavio ju je kao itekako sočnu sezonu, a iako nije htio otkrivati detalje, obuhvatit će i 1992. godinu, koju je i sama kraljica Elizabeta proglasila groznom godinom jer se tada razvelo njezino troje djece, a veliki požar izbio je u dvorcu Windsor. Uz to, u ovoj sezoni ćemo vidjeti i bombastični intervju koji je Diana dala za BBC.

image
The Crown, Emma Corrin kao princeza Diana
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Petu sezonu serijala možda će pratiti i Angelina Jolie, koja je u braku s Jonny Lee Millerom bila od 1996. do 1999.godine. Tim više pošto je prije nepunih mjesec dana snimljena kako u večernjim satima s bocom vina ulazi u Jonnyjev stan u New Yorku, iz kojeg je izašla tri sata kasnije, a ogledavala se oko sebe da vidi je li ju netko primijetio.

image
Angelina Jolie snimljena kako dolazi u stan k Johnnyju Lee Milleru u New Yorku s bocom skupog vina
Diggzy/Jesal/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Podsjetimo, Angelina i Jonny su se zaljubili dok su snimali film 'Hakeri' iz 1995. i godinu dana kasnije su se vjenčali. Njihova svadba je privukla mnogo pažnje zbog toga što se glumica udala u crnim, kožnim hlačama i bijeloj majici s kratkim rukavima na kojoj je bilo krvlju napisano ime njezinog supruga. Tada 20-godišnja Jolie je objasnila da je krv predstavljala njezinu želju da se žrtvuje za njihovu ljubav i sama ju je izvadila s kirurškom iglom. Par se razišao 1997. zbog međusobno neusklađenih rasporeda, a službeno su se razveli 1999. Nakon kraha braka su ostali dobri prijatelji i Jonny se pojavio u njezinom dokumentarcu 'A Place in Time' iz 2007. Glumili su zajedno i u filmu 'Dan nakon mira' iz 2008.

image
Angelina Jolie snimljena kako izlazi iz stana Johnnyja Lee Millera u New Yorku
Diggzy/Jesal/Splashnews.com/Splash/Profimedia

- Johnny i ja se nikad nismo svađali i nikad nismo povrijedili jedno drugo. Zaista sam željela biti njegova supruga i zaista sam se željela obvezati - kazala je Jolie svojedobno u intervjuu za Calgary Sun.

Miller - glumačka zvijezda 'Trainspottinga' koji je poznat i po ulozi mladog Sherlocka u televizijskoj seriji 'Elementary' - je nakon Angeline bio u desetogodišnjem braku s glumicom iz serije 'Zakon i red' Michele Hicks, a razišli su se 2018. godine. Od tada je, baš kao i njegova bivša draga, slobodan poput ptice na grani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:44