ADELE I RICH PAUL

Nova romansa slavne pjevačice i moćnog agenta: ‘Ma, nije to ništa ozbiljno...‘

‘Ona se zabavlja i druži i dosta se opustila. Nije toliko povučena kao što je bila u braku. Živi svoj život i odlično joj je‘
Adele i Rich Paul 
 Christian Petersen/Getty Images/Profimedia

Slavna glazbenica Adele i Rich Paul, agent NBA košarkaške zvijezde LeBrona Jamesa, nisu u ozbiljnoj vezi, tvrde osobe bliske paru. Naime, 33-godišnja Adele i Paul potvrdili su javno svoju romansu na finalu NBA-a u Phoenixu prije nekoliko dana, a dodatna potvrda ljubavi bilo je i njihovo opušteno druženje na večeri s još jednim parom prošloga tjedna u New Yorku, gdje su se zadržali do 23 sata.

Pri ulasku u restoran Rich je nježno zagrlio Adele i cijelo su vrijeme bili nasmiješeni. No sve su glasnija šuškanja kako pjevačica i 39-godišnji sportski poduzetnik uživaju u neformalnoj vezi.

- Nije to ništa super ozbiljno, ali dobro se provode. Imaju zajedničke prijatelje, što je lijepo. Ona se zabavlja i druži i dosta se opustila. Nije toliko povučena kao što je bila u braku. Živi svoj život i odlično joj je. Provodi krasno ljeto sa sinom Angelom. Većinu su vremena u Los Angelesu - ispričao je Adelein prijatelj za časopis People.

Kako bilo, gdje god da se pojave kao par, pjevačica i Rich izgledaju opušteno i sretno, a unatoč činjenici da se možda i radi o neobaveznom druženju, u javnosti Adele nazivaju Richovom djevojkom. Prvi put tako su je oslovili upravo na utakmici između Phoenix Sunsa i Milwaukee Bucka, kad je najavljivač ESPN-a Brian Windhorst naglasio: "Rich Paul doveo je svoju djevojku na utakmicu da sjedi pokraj LeBrona. Njegova djevojka je Adele. Rich Paul je na utakmici s Adele. Ovo je prvi put da su izašli zajedno u javnosti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:26