TAJNA DOBROG STILA

Nosi li ona uopće išta ispod ovog balonera? Nema tko se nije dvaput okrenuo za seksi manekenkom

Stilski trik koji jamči pažnju znaju sve dame s modnim ukusom, pa tako i Severina koja je ovaj look nosila još prije godinu dana
Bella Hadid u New Yorku
 Ulices Ramales/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bez obzira na to koji stil njegujete, baloner je obavezan u ženskoj garderobi, jer ga se jednostavno može kombinirati s dnevnim, ali i večernjim izdanjima.

U dnevnim prilikama nosi se uz traperice i tenisice, jesenske haljine od pletiva, kao i uz poslovne hlače kojima daje sjajan kontrast. No, dobar baloner može upotpuniti i večernje haljine, odijelo, ali i svečane bluze.

Baloner ima moć kreirati skladan, te istovremeno chic i nonšalantan look. No, za čas se može transformirati i u nevjerojatno seksepilno modno izdanje.

Baloner kao haljina – zašto ne?

image
Bella Hadid
Ulices Ramales/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Tajna dobrog stila uvijek je bila u sposobnosti sagledavanja više odjevnih opcija odjednom, stoga ne čudi činjenica da dame koje dobro poznaju modu znaju kako izvući maksimum iz balonera.

Bella Hadid, 24-godišnja manekenka prošetala je New Yorkom u baloner-haljini s potpisom Michaela Korsa. Uz zlatni nakit i remen te obaveznu zaštitnu masku za lice, Bella je plijenila poglede koji su mahom bili fokusirani na njen dekolte koji je došao do izražaja zbog ove provokativne modne kombinacije.

Uz dobar par čizama ili salonki s potpeticom, dobar komad nakita te zavodljivo donje rublje ispod balonera garantirano ćete se osjećati kao najfatalnija verzija same sebe. Ovakav outfit odiše samopouzdanjem i nevjerojatni seksepilom. Jer svi će se uvijek pitati – što ima ispod balonera?

image
Bella Hadid u Michael Kors haljini-baloneru
Ulices Ramales/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Baš kao što su se Njujorčani pitali kada su susreli Bellu. Iako, prema fotografijama se da naslutiti kako je ispod balonera imala tek donje rublje.

Isto je i s američkom glumicom Kerry Washington (43), koju pamtimo kao stručnjakinju za upravljanje kriznim situacijama Oliviju Pope u ABC-jevoj dramskoj seriji “Scandal” te po promo fotografijama za tu ulogu iz 2014. godine kada je nosila samo baloner i visoke crne čizme.

image
Kerry Washington, "Scandal", Season 3, 2014.
Craig Sjodin/Everett/Profimedia

No, za romantičnu večeru primjerice, ako poželite odvezati baloner, dovoljna je elegantna slip haljina koja seksepilnom outfitu daje dozu sofisticiranosti.

Iako dame diljem svijeta preferiraju baloner u klasičnoj boji pudera, zadnjih su godina sve popularniji i modeli u jarkim nijansama, popraćeni uzorcima ili dodacima od kože i krzna koji mogu izgledati vrlo efektno.

Koliku moć ima ovaj outfit zna i Severina (48). I to već odavno.

image
Severina
Instagram

Za stajling koji je prije godinu dana nosila u Beogradu u sklopu svojeg Magic Toura trebala su joj samo dva odjevna komada - efektni baloner i dizajnerske cipele.

Jarko ružičasti svileni baloner s potpisom dizajnera Michaela Lo Sordoa, koji izgleda poput kućnog ogrtača pjevačica je stegnula u struku i nosila poput haljine na preklop.

image
Severina u baloneru s potpisom dizajnera Michaela Lo Sordoa 2019. godine
Instagram

Upečatljivi baloner uskladila je sa sandalama talijanske modne kuće Dolce&Gabbana s tankim remenčićima i ukrasnom aplikacijom koja se nalazi na peti te tako ženstveni stajling dodatno začinila i dala mu romantičnu notu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:51