SVE SVAĐE PJEVAČICE

Nju svijet obožava, a ona se ‘mrzi‘ s ovim poznatim zvijezdama: Evo s kim se sve sukobila Taylor Swift

S nekim zvijezdama je Swift ponovno u dobrim odnosima, a jedan sukob traje preko desetljeća

Taylor Swift

 Jwilliams/Backgrid Usa/Profimedia/Jwilliams/backgrid Usa/profimedia

Taylor Swift je megapopularna pop ikona koja oduševljava svoje fanove trenutnom turnejom Eras Tour, ali i novopečenom vezom s NFL igračem Travisom Kelceom s kojim se ne libi pojavljivati u javnosti i pokazivati njihovu ljubav. Ipak, osim ljubavi, u svom životu Swift ima i negativne odnose, a evo u kojim se to sukobima sve do sad našla.

Kanye West

Ovaj sukob traje preko desetljeća od trenutka kad se Kanye West popeo na pozornicu i upropastio Swiftin govor kada je osvojila svoju prvu VMA nagradu.

image

Kanye West

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Njihov odnos je i dalje napet, a nedavno se počelo pričati kako je Taylor napravila nekoliko poziva da na Super Bowlu udalji Kanyea od sebe da u miru može gledati svog dečka Travisa kako igra. Kanye je navodno pokušavao kupiti sjedala ispod Swiftinog VIP odjeljka kako bi bio na fotografijama s njom, govori Brandon Marshall u svom podcastu. Kanye je tu informaciju opovrgnuo, a kako će se nastaviti njihov odnos zategnut već preko deset godina, ostaje za vidjeti.

Joe Jonas

Taylor je s Joeom imala kratku romansu 2008. godine, a očito ju je ostavila jako slomljenog srca jer je javno govorila o njoj na nekoliko TV showova. Otkrila je da je Joe prekinuo s njom u 25 sekundi dugom telefonskom pozivu. Srećom, nakon ovog uspjeli su stvoriti dobre odnose. Swift je čak postala dobra prijateljica Joeve bivše supruge Sophie Turner, zvijezde „Igre prijestolja”.

image

Joe Jonas

Ixola/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Ixola/backgrid/backgrid Usa/profimedia

„Vjerojatno je napasti Joea Jonasa u tvojoj emisiji bilo previše”, rekla je Taylor kada je ponovno gostovala kod Ellen DeGeneres.

Katy Perry

Taylor je mnoge šokirala kada je otkrila kako je pjesma „Bad Blood” o ženi u glazbenoj industriji, a ne o bivšem dečku, a tada su sve oči se uprle u Katy Perry.

Bile su prijateljice godinama, a onda se sve raspalo. Jednom prilikom je Taylor progovorila o odnosu s jednom glazbenicom, ali nije rekla konkretno ime.

image

Katy Perry

Abc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Abc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

„Došla bi do mene na dodjelama nagrada i rekla nešto i otišla nakon čega bih ja razmišljala jesmo li prijateljice ili me je sad najgrublje uvrijedila?” ispričala je Swift za Rolling Stone i dodala kako su postale neprijateljice kad je neimenovana zvijezda pokušala sabotirati njezinu turneju jer je zaposlila za sebe hrpu ljudi koji su radili za Taylor.

Iako Taylor nije rekla ime zvijezde, to je kasnije 2017. Katy potvrdila ispričavši svoju stranu priče kako je njihove zajedničke plesače pustila da plešu s Taylor. Naposljetku su pjevačice ovaj svoj sukob izgladile.

Scooter Braun

Možda najpoznatiji sukob u kojem je Swift bila jest onaj s vlasnikom diskografske kuće Big Machine Scooterom Braunom. On je odlučio prodati prava na šest studijskih albuma klijentice Taylor.

„Scooter mi je oduzeo moje životno djelo koje nisam imala prilike kupiti”, napisala je tada Taylor koja je željela prava na svoju glazbu.

image

Scooter Braun

Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Taylor je pronašla klauzulu u svom ugovoru koja je značila da može ponovno snimiti svoju staru glazbu i učinila je upravo to. Reproducirala je četiri od svojih šest albuma, dodajući Taylor‘s Version na kraju kako bi povratila svoju glazbu.

Justin Bieber

Moglo se primijetiti još 2013. kada je Justin Bieber bio s Taylorinom prijateljicom Selenom Gomez da se nije sviđao Swift, a onda se taj odnos zahuktao kad je odbila odgovoriti na pitanje novinara o njemu.

image

Justin Bieber

The Hollywood Curtain/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Curtain/backgrid/backgrid Usa/profimedia

„Možemo li preskočiti ovo pitanje?”, kazala je na konferenciji za medije nakon dodjele Billboard nagrada.

Iako nije potvrđeno zašto se ne slažu, možda je to zbog veze koju su imali Selena i Justin te je bila puna prekida i prepreka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:07