POZNATI PAR

Nisu se suzdržavali: Malo su pozirali, a onda je slavni glumac privukao zgodnu suprugu u sočni poljubac

Prije Livingston, glumac je ljubio kolegicu Patriciju Gaul, a nakon nje Grennu Davis

Emilie Livingston i Jeff Goldblum

 Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Jeff Goldblum, 71-godišnji glumac, i Emilie Livingston, 41-godišnja bivša olimpijka, pozirali su na crvenom tepihu Vanity Fair Oscars partyja ljubeći se, prenosi Daily Mail.

Glumac je odjenuo zlatnu košulju na kopčanje ispod crnog sakoa koji je bio uparen s odgovarajućim cipelama i uskim hlačama, dok se njegova odabranica odlučila za elegantnu crnu haljinu i srebrne cipele na visoku petu.

image

Emilie Livingston i Jeff Goldblum

Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/pa Images/profimedia
image

Emilie Livingston i Jeff Goldblum

Crash/Zuma Press/Profimedia/Crash/zuma Press/profimedia

Prije Livingston, glumac je ljubio kolegicu Patriciju Gaul, a nakon nje Grennu Davis. S obzirom na to da su oba odnosa rezultirala prekidom, Goldblum je nastavio dalje otvorenoga srca. Svoju je odabranicu pronašao u teretani 2011. godine, a prsten joj je na ruku stavio 2014.

Kako prenose mediji, ceremonija vjenčanja održala se iste godine na Havajima, a godinu nakon, u svojoj 70. godini, Goldblum je postao otac sina Charlieja. Dvije godine kasnije dobio je još jednog sina - Rivera. U jednom je intervjuu otkrio da mu je drago što je uspio zasnovati obitelj i dobiti djecu.

A otkrio je i koliko ga se dojmilo Livingstonino majčinstvo. "Nevjerojatno je vidjeti moju suprugu u ovoj novoj ulozi. Ona je heroj van svake mašte", kazao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:26