MOŽE LI OSKUDNIJE

Ništa nije prepustila mašti: Pjevačica koju je otkrio Elton John na radio došla - polugola!

Osebujna Tallia Storm ujedno je i bivša djevojka Brooklyna Beckhama, sina umirovljenog nogometaša Davida Beckhama
Tallia Storm
 Timmie/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Tallia Storm ovih dana ima pune ruke posla - intenzivno promovira svoj novi singl "I Am the News", a u srijedu navečer u svom eteru ugostio ju je i jedan londonski radio. Pjevačica iz Glasgowa za tu priliku odjenula je provokativnu prozirnu haljinu s korzetom ispod koje je nosila crne tange, a fotografima je nasred ulice, unatoč niskim temperaturama, hrabro pozirala bez jakne.

Osim što se 2019. natjecala u TV talent showu "The X Factor: The Band", ova 22-godišnjakinja sudjelovala je i u brojnim reality showovima - "Celebs Go Dating" samo je jedan od njih. Napisala je i knjigu "Pop Girl" koja govori o tinejdžerici Storm koja se pokušava probiti u svijetu glazbe.

image
Tallia Storm
Timmie/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Tinejdžerske godine provela je snimajući u Londonu i Los Angelesu, a svoj prvi album "Teenage Tears" objavila je 2017.

Inače, Talliju je u dobi od samo 13 godina otkrio slavni glazbenik Elton John. Zapravo, ona je na odmoru na Havajima uočila Eltonova supruga Davida Furnisha, prišla mu i predala svoj demo CD. Vrlo brzo nakon toga nazvao ju je sam Elton i pozvao da mu bude gošća na njegovu koncertu na stadionu Falkirk u Škotskoj.

Osebujna pjevačica ujedno je i bivša djevojka Brooklyna Beckhama (22), sina umirovljenog engleskog nogometaša Davida Beckhama.

image
Tallia Storm
Timmie/Goff Photos/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:19