BOB ODENKIRK

‘Nisam se prepao srčanog udara koji me umalo ubio, pa ničeg se ne sjećam!‘

Glumac se prošle godine srušio na setu serije ‘Better Call Saul‘ i tri puta je korišten defiblirator u pokušaju da ga se oživi

Bob Odenkirk

 John Lamparski/Getty Images/Profimedia/John Lamparski/Getty Images/Profimedia

Nakon što ga je umalo ubio srčani udar u srpnju prošle godine, zvijezda serija "Breaking Bada" i "Better Call Saul" Bob Odenkirk izjavio je kako se osjeća odlično.

"Imam dva stenta, djelić mog srca je napravljen od metala i osjećam se dobro", kazao je glumac za Page Six. Odenkirk (59) srušio se na setu "Better Call Saul" i tri puta je korišten defiblirator u pokušaju da ga se oživi. Na kraju je hitno prevezen u bolnicu, gdje je podvrgnut operaciji. No, kako govori, uopće nije strahovao za svoje zdravlje iz vrlo jednostavnog razloga - ničega se ne sjeća.

"Bilo je zastrašujuće za kolegicu Rheu Seehorn i Patricka Fabiana, koji je stajao tamo kad se to dogodilo, a i sve ostale, cijelu ekipu koja je bila okolo. Bili su potpuno izbezumljeni, ali ja se ne mogu ničega sjetiti", priča Odenkirk.

Vjerojatno zato, odmah isti dan nkon operacije kada se probudio, želio se odmah vratiti na posao, no ekipa mu je rekla da se smiri.

Peter Gould, izvršni producent i pisac serije, opisao je incident kao zastrašujući. "Bili smo jako zabrinuti, jako uplašeni, jako uznemireni. Jednom kada to postane pitanje života i smrti, sve poprima drugu perspektivu, pa i sam show", kazao je za Page Six Golud.

Odenkirk je priznao da je mu je bilo iznimno teško snimiti završnu scenu serije, što zapravo i ne čudi obzirom na to koliko je godina posvetio liku Jimmyja McGilla kojeg je tumačio.

"Bio sam vrlo emotivan, da, zaplakali smo. Ova serija je bila takva gruda snijega stalnog i velikog truda, a ja sam ovaj lik radio 12 godina, tako da na čudan način, koliko god bila velika ta posljednja scena, neću baš početi govoriti zbogom ovoj seriji dok ne pogledam posljednju epizodu", zaključio je Odenkirk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:50