MISLILI DA JE MRTAV

NEVJEROJATNA PRIČA IZ NAJRANIJEG DJETINJSTVA TOMA JONESA 'Baka me doslovce 'oživjela'. Uhvatila me za gležnjeve i uronila u kantu punu hladne vode'

Tom Jones
 Profimedia

Legendarni pjevač Tom Jones u nedjelju slavi 80. rođendan, a tom prigodom britanski BBC Radio 2 cijeli ovaj tjedan posvećuje njegovu stvaralaštvu - tako je vlasnik megahitova "It's Not Unusual" i "Delilah" gostujući u programu otkrio neke zanimljive detalje iz svog ranog djetinjstva i obiteljskog života.

Jones je, između ostaloga, prepričao kako su ga netom poslije rođenja pogreškom proglasili - mrtvim!

- Nisam ispustio ni glasa, nisam zaplakao, pa je medicinsko osoblje mislilo da sam mrtvorođenče... Babica je rekla majci: 'Jako mi je žao, dijete ne diše'... No srećom, ondje je bila moja baka. Donijela je kantu punu hladne vode, uhvatila me za gležnjeve i uronila u nju... Naravno, odmah me se čulo! Baka me doslovce 'oživjela' - izjavio je Tom, a prenosi The Mirror.

Glazbenik se na nedavnom online koncertu "One World: Together At Home", koji je organizirala Lady Gaga, prisjetio i teškog djetinjstva u Treforestu u Walesu tijekom kojega je obolio od tuberkuloze.

- Pune dvije godine bio sam izoliran u kući u kojoj sam se rodio i odrastao... Ali izdržao sam i uvjeren sam da ćemo sad pobijediti i ovaj koronavirus, samo se moramo držati zajedno. Bog vas blagoslovio - poručio je Tom fanovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 07:19