PREPOLOVIO SE

Nevjerojatna preobrazba omiljenog televizijskog ‘bucka‘, nekad je imao čak 220 kilograma!

‘Proveo sam 40 godina, a da nisam skinuo majicu u javnosti. Tu je opuštena koža, tu su i ožiljci, no to je ono što ja jesam‘, kazao je
Ethan Suplee
 Instagram

Američki glumac i nekadašnja zvijezda serije 'Dječak upoznaje svijet', Ethan Suplee (44), smršavio je do neprepoznatljivosti i pokazao svoje mišiće, a o svojoj nevjerojatnoj transformaciji progovorio je u intervjuu za Men's Health.

- Uspješno sam izgubio kilograme zahvaljujući svakoj dijeti koju sam provodio posljednjih 20 godina. Sada sam na apsolutnom vrhuncu što se tiče toga. Proveo sam 35, 40 godina, a da nisam skinuo majicu u javnosti. Tu je još opuštena koža, tu su i ožiljci, no to je ono što ja jesam.

Prije 20 godina imao je više od 225 kilograma.

image
Ethan Suplee
Instagram

Glumac u filmu 'Sjećanje na Titane', odlučio se početkom 2000. kloniti modernih dijeta i umjesto toga fokusirati se na zdrav način života.

image
Ethan Suplee
Instagram

- Pomislio sam na sve lude dijete koje sam prakticirao tijekom godina i shvatio da s tim ne mogu nastaviti.

- Proveo sam godine pateći se raznoraznim dijetama. I upalilo bi. Došao bi do cilja i onda vrlo brzo vratio kilograme. Sada više ne patim već volim svoj život - kazao je Ethan i dodao kako pokušava uživati u periodu 'održavanja kilaže'.

Suplee je prije godinu dana pokrenuo i svoj podcast, American Glutton, kako bi podijelio svoja iskustva o zdravoj prehrani i vježbanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:53