ANNE HECHE

Nesretna glumica ni u smrti nema mira: Sin i bivši muž svađaju se oko višemilijunske ostavštine

I stariji sin i bivši suprug tragično stradale glumice žele biti izvršitelji njezine oporuke te blate jedan drugoga gdje stignu

Anne Heche i bivši suprug James Tupper

 Xavier Collin/image Press Agency/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Anne Heche imala je težak, kompliciran životni put, prošla je ružne stvari od zlostavljanja u obitelji do nesretnih veza. Preminula je u bolnici u Los Angelesu 14. kolovoza, devet dana nakon što se velikom brzinom zabila u kuću u Mar Visti. U sudaru se njezin automobil zapalio i Heche je zadobila teške ozljede. Pala je u komu iz koje se nje probudila. Nažalost, nesretna Anne, ne može ni počivati u miru.

Dva mjeseca nakon njezine smrti svi pišu o ratu oko njezine imovine. Stariji sin Homer Laffoon (20) kojeg je dobila u braku s Colemanom Laffoonom, ušao je u pravnu bitku s bivšim suprugom glumice Jamesom Tupperom (57) oko kontrole njezine ostavštine. Kada je preminula, američki su mediji pisali da se vrijednost njezine imovine procjenjuje na nešto više od četiri milijuna dolara.

Nakon njezine smrti pokazalo se da oporuka ne postoji, a sin je tražio da njega imenuju izvršiteljem oporuke. Zatim se Tupper javio rekavši da ima e-mail iz 2011. godine u kojem Heche tu dužnost povjerava njemu.

image

Anne Heche i bivši suprug James Tupper

Xavier Collin/image Press Agency/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Magazin People došao je do novih sudskih dokumenata, devet stranica teksta, koje sin prilaže prijašnjem zahtjevu da se kontrola nad imovinom koja je ostala iza nje preda njemu u ruke.

U podnesku sin tvrdi da dokument iz 2011. godine, koji Tupper smatra posljednjom voljom Anne Heche i u kojem se on imenuje upraviteljem njezine ostavštine, nije valjan. Na dokumentu, e-mailu, kaže, nema potpisa njegova majke kao ni potpisa svjedoka kako to traži zakon.

Pravni tim Homera Laffoona nazvao je u podnesku "netočnim i neosnovanim" i tvrdnje Jamesa Tuppera da on ne može upravljati ostavštinom pokojne majke jer je u vrijeme njezine smrti bio s njom u lošim odnosima i nisu komunicirali.

image

Anne Heche sa sinom Homerom Laffoonom 2021. godine

Rachel Murray/Getty Images/Profimedia

Tupper je također rekao da je Laffoon promijenio brave na stanu svoje majke, u kojem je stanovala s njihovim sinom, 13-godišnjim Atlasom Hecheom Tupperom, te da tinejdžer ne može doći do svojih stvari koje se nalaze u stanu. Homer, pak, u podnesku piše da bivši suprug njegove majke od njezne smrti sprečava sve njegove pokušaje kontaktiranja s polubratom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 17:40