NAKON RASTAVE

Nekadašnja zvijezda ‘Beverly Hillsa‘ odrasla je u luksuznoj vili, a danas s petero djece živi u kamperu

Tori Spelling nedavno je viđena s djecom u motelu, a sada u kamperu nakon razvoda od Deana McDermotta

Tori Spelling

 Dude/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Dude/mega/the Mega Agency/profimedia

Čini se da je američka glumica i spisateljica Tori Spelling (50) zamijenila život u motelu životom u kamperu nakon rastave od supruga Deana McDermotta (56), pa sada boravi u kamp prikolici u Kaliforniji sa svojom djecom.

Prethodno je viđena kako odsjeda u lošem motelu gdje noćenje košta 100 dolara sa svoje petero djece Liamom (16), Stellom (15), Hattie (11), Finnom (10) i Beauom (6). Ona je uzrok tog boravka pripisala problemima s pljesni koje su imali u obiteljskoj kući i tvrdila da su se često razbolijevali zbog toga. Sada je viđena u kampu u okrugu Ventura sa svojom djecom i čini se da provode vrijeme u kamperu modela Sunseeker E450 RV koji se sastoji od kuhinje, kupaonice, spavaće sobe i dnevne sobe.

Bivša zvijezda tinejdžerske serije ‘Beverly Hills 90210‘ djetinjstvo je provela u luksuznoj vili vrijednoj 165 milijuna dolara u vlasništvu njezina oca Aarona Spellinga gdje je živjela s njime i majkom Candy u luksuznoj četvrti Holmby Park. Taj dom imao je 123 sobe, 27 kupaonica i 14 spavaćih soba na pet hektara zemlje.

Tori i djeca su iz kampera izvadili stolice za kampiranje, hladnjak, štednjak i stolić na otvaranje, a čak i tepih kako bi prekrili prašnjavo tlo.

Tori je odjenula zeleni džemper s natpisom „suosjećanje” s prednje strane, a na stražnjoj strani stajalo je „ne napuštaj dom bez njega”, što bi neki smatrali porukom za njezinog bivšeg.

Ipak, Tori se činila opuštenom dok se zavalila u stolicu za kampiranje, nosila glamurozne velike bijele sunčane naočale i listala po mobitelu.

U nekoliko dana promijenila je nekoliko odjevnih kombinacija, ali i obavljala kućanske poslove kao što je sušenje odjeće ispred kampera, pripremanje jela i odlazak po namirnice u obližnji supermarket.

image

Bivši supružnici Tori Spelling i Dean McDermott

Hahn Lionel/abaca/Abaca Press/Profimedia/Hahn Lionel/abaca/abaca Press/profimedia

Podsjećamo, Tori je s kanadskim glumcem i voditeljom Deanom bila u braku 18 godina.

„Tori i Dean su jako dobri i njezin boravak u hotelu s njihovom djecom nema nikakve veze s razvodom", rekao je izvor, piše Daily Mail.

Prema bliskom zajedničkom prijatelju para, Dean se osjeća kao da je učinio sve što je u njegovoj moći da usreći svoju suprugu, ali vjeruje da mu trud ni na koji način nije uzvraćen.

"Dean se promijenio i jako je naporno radio kako bi bio muž kakav joj je trebao, ali ona je i dalje zahtjevna. Ništa što on učini ili što je učinio nikada neće biti dovoljno dobro za nju" rekao je tada insajder za Daily Mail i tvrdio kako je Tori koristila njihove bračne probleme da bi ostala relevantna javnosti.

Izvor je otkrio i kako se Dean ne slaže s time da njegova bivša žena ostaje s djecom po motelima jer to trenutno ne smatra najboljim za djecu, a što će reći za boravak u kamperu, tek ostaje za vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:01