IŠAO NA VEČERU

Ne biste ga prepoznali: Matt LeBlanc prvi put viđen u javnosti nakon smrti Matthewa Perryja

Matt je bio na večeri s prijateljima u Malibuu i ovo je bilo njegovo prvo pojavljivanje nakon tragične smrti prijatelja

Matt LeBlanc 

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumac Matt LeBlanc (56) viđen je prvi put u javnosti nakon smrti kolege iz popularne serije „Prijatelji“, Matthewa Perryja. Matt je bio na večeri s prijateljima u Malibuu.

image

Matt LeBlanc

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Matt i Matthew glumili su cimere Joeyja i Chandlera i proveli su 10 godina zajedno na setu. Matt se prvi oglasio nakon Perryjeve smrti.

„Matthew. Teška se srca opraštam. Trenuci koje smo proveli zajedno iskreno su mi među najdražim trenucima u životu. Bila mi je čast dijeliti pozornicu s tobom i zvati te prijateljem. Uvijek ću se nasmijati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i leti, brate, konačno si slobodan. Puno te volim. I pretpostavljam da ćeš zadržati 20 dolara koje mi duguješ“, napisao je tada.

image

Glumci serije ‘Prijatelji‘: Matthew Perry, Courteney Cox Arquette, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Jennifer Aniston

Warner Bros Collection/Everett/Profimedia/Warner Bros Collection/everett/profimedia

Podsjećamo, Perry je premio 28. listopada u 55. godini života. Pronađen je mrtav u jacuzziju u svom domu u Los Angelesu, a njegova smrt potresla je njegovu obitelj, prijatelje, kolege i fanove diljem svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:55