TRAKAVICA

Nastavlja se svađa između Britney Spears i bivšeg supruga: Oglasila se i Jennifer Lopez

Ostani snažna, napisala je J.Lo na Instagram Storyju i podijelila uspomenu s kolegicom s dodjele nagrada MTV Video Music Awards 2001.

Britney Spears

 Image Press/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Image Press/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez poslala je poruku podrške Britney Spears dok se nastavlja svađa između princeze popa i njezina bivšeg supruga Kevina Federlinea.

- Ostani snažna - napisala je 53-godišnja Lopez na Instagram Storyju nakon što je podijelila objavu koja prikazuje njih dvije na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards 2001.

- U svijetu u kojem imaš pravo koristiti svoja stopala, srce, usta, oči i tijelo da se izraziš kako god možeš. Deklaracija o nezavisnosti… Za ravnopravnost... Čak me nije ni dodirnula, pokrila i držala protiv moje volje četiri mjeseca - napisala je 40-godišnja Spears na svom Instagramu.

image

Jennifer Lopez

Lokman Vural Elibol/Anadolu Agency Via Afp

- Kao što je Jennifer Lopez jednom rekla… Gledaš ravno u tu kameru i kažeš svakoj maloj djevojčici na svijetu da bude glasna i da nikad ne posustane u rasvjetljavanju nepravde! Ovdje sam kako bih podijelila s vama da je sloboda stanje uma! Bog vas blagoslovio - dodala je pjevačica.

Lopez je također zalijepila tri emojija srca u komentarima.

Spears je nedavno objasnila koliko je teško biti roditelj s Federlineom nakon što je u intervju za ITV rekao da su njihovi sinovi, Sean Preston i Jayden James, odlučili ne viđati svoju majku nekoliko mjeseci, nazvavši te tvrdnje "bolnima", a kasnije je dodala kako su njezini sinovi bili "‘puni mržnje" kad bi bili s njom.

image

Kevin Federline i Britney Spears

Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia/Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia

Federline je odgovorio objavljivanjem videosnimaka privatnih trenutaka sa svojim sinovima kad su imali 12 i 11 godina, a Spearsin odvjetnik je potez nazvao kršenjem privatnosti obitelji.

- Shvaćao on to ili ne, gospodin Federline nije samo povrijedio privatnost i dostojanstvo majke svoje djece, on je potkopao vlastitu djecu, čiju bi privatnost trebao štititi - rekao je odvjetnik Mathew Rosengart za Page Six.

Bivši bračni par i dalje je u svađi, a izvor je rekao za Page Six da "objavljivanje videa nije bilo zato da bi se Britney pokazala zlobnom, već više da bi se ljudi podsjetili na to kako ona ima mentalnu bolest".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:29