IZAZOV FANOVIMA

Napadi na glazbenike tijekom koncerta sve češći, bijesna pop diva izvadila top: ‘Samo pokušajte, je*** ću vas ubiti!‘

Popularna je pjevačica zauzela stav i uputila izazov obožavateljima koji žele baciti nešto na nju

Adele i Baby Rexha

 Screenshot/Twitter/YouTube

Agresivni obožavatelji na koncertima često predstavljaju problem izvođačima, no ne i britanskoj pop divi Adele.

Popularna je pjevačica uputila izazov obožavateljima koji su joj bili spremni dobaciti nešto dok nastupa na pozornici.

- Jeste li primijetili kako ljudi zaboravljaju na bonton tijekom koncerta? - rekla je 35-godišnja Adele na nedavnom koncertu. Nadalje, na snimci se čuje pjevačica kako proziva problematičnog obožavatelja i tvrdi da će ga "je**** ubiti" ako još jednom baci nešto na nju, prenosi NY Post.

Ovaj komentar je bio za očekivati nakon što je u proteklih nekoliko mjeseci niz vrhunskih glazbenika bio napadnut mobitelima, seks igračkama ili masivnim kotačem sira tijekom nastupa uživo. Nedugo nakon što je istaknula publici da ne podnosi kada bacaju stvari na izvođače, u ovom slučaju nju, Adele je uzela top koji je napunila svojim službenim majicama i počela pucati odjeću u publiku te dodala kako "ovaj top može pucati i u njih".

Jedan od nedavnih incidenata vezanih uz agresivne obožavatelje tijekom koncerta dogodio se u New Yorku kada je pjevačicu Bebe Rexhu obožavatelj gađao telefonom i pogodio u oko, zbog čega je morala otkazati ostatak koncerta i ići na šivanje.

Tijekom posljednje večeri svoje turneje, pjevačica je morala nositi posebnu vrstu zaštitnih naočala kako bi se zaštitila od letećih objekata koje su obožavatelji bacali na binu.

Nekoliko dana kasnije, Ava Max je zadobila ozljedu oka tijekom nastupa u Los Angelesu nakon što se obožavatelj uspio popesti na pozornicu i zatim ošamariti pjevačicu. Country pjevačica Kelsea Ballerini također je napadnuta na pozornici kada joj je obožavatelj bacio narukvicu, prisilivši je da na neko vrijeme prekine nastup.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:16